Annonce
Sport

Sara Slott overvejer karrierestop efter OL-udsættelse

Lucy Nicholson/Reuters
Sara Slott skal først finde motivation til at fortsætte og derefter finde støtte, hvis hun vil til OL i 2021.

Hækkeløberen Sara Slott Petersen kan have deltaget ved et OL for sidste gang, og karrieren kan snart være forbi.

Det kan blive konsekvensen af, at det tirsdag blev besluttet at udsætte OL fra sommeren 2020 til engang i 2021. Således havde Slott udset sig sommerens OL til at være hendes sidste store mesterskab.

Nu skal hun overveje, om hun vil gå efter at deltage i 2021.

- I første omgang skal jeg finde ud af, om jeg overhovedet skal blive ved. Jeg bliver 33 år i næste uge, og det ville have været fint at stoppe til sommer efter OL. Det sagde min mavefornemmelse.

- Hvis jeg har motivationen til at fortsætte, og mavefornemmelsen er til det, skal jeg finde ud af, hvordan det økonomisk kan lade sig gøre, for alle kontrakter er bundet op på OL, siger Sara Slott Petersen til TV3 Sport.

Hun har en klar forventning om, at OL i 2021 bliver lagt om sommeren.

- Til sidst skal selve planlægningen af træningen gå i gang, men min forventning er, at de lægger OL på de præcis samme datoer i 2021 i stedet for 2020, så planen er klar, hvis den skal bruges, siger Slott.

Hun understreger dog, at det ikke alene er hendes beslutning, om der skal satses på hende til OL i 2021.

Mandag opfordrede Slott i et interview med Ritzau til, at Den Internationale Olympiske Komité (IOC) ikke skulle tage en forhastet beslutning om at udsætte OL.

Men presset fra flere nationer er vokset de seneste dage, så tirsdagens beslutning kom ikke bag på Slott. Tværtimod.

- Med udviklingen de seneste dage var det forventet, så det rørte ikke de store følelser i mig, siger Sara Slott Petersen til TV3 Sport.

Slott vandt OL-sølv i 400 meter hækkeløb for fire år siden i Rio de Janeiro.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Åbn butikken og spred glæde i byen

På en køretur gennem en af vore mindre provinsbyer i det skønne forårsvejr, så jeg byens butikker holde åbent for salg. Der var mennesker i gadebilledet, og ved byens største modetøjsbutik gik kunderne ind og ud ad døren. Inde i butikken gik kunderne rundt og udviste hensyntagen til hinanden. Det var en rigtig dejlig oplevelse at se åbne butikker og glade mennesker i gadebilledet. Der er hos de fleste mennesker behov for at vende tilbage til en problemfri hverdag, og byens butikker er dem, der er bedst til at visualisere positive begivenheder – og en tro på fremtiden. Åbn butikken, og gør kunderne glade. Alle bliver vindere. Byens borgere kan opleve glæden ved at se mennesker i gadebilledet – og åbne butikker. Butikkerne skaber salg og fungerer stadigvæk som arbejdsplads. Byen går fra at være ”død” og mennesketom til atter at være "levende” og aktiv. Er det at udvise dårligt samfundssind at holde sin butik åbent for salg – eller er det sund fornuft? Er det bedre at holde butikkerne lukkede og risikere at gå konkurs i juni måned fremfor at sikre overlevelsen ved at sælge til de kunder, der gerne vil købe? Danskerne kan sagtens tilpasse sig en situation, der gør det nødvendigt at opføre sig på en anden måde end tidligere, og man kan sagtens selv finde ud af at vise det hensyn, der er nødvendigt. Detaillisterne kan sagtens finde ud af at holde deres butikker åbne og samtidig ”hjælpe” kunderne til udvise de nødvendige hensyn. Et nedlukket Danmark over en længere periode fører til en ny ”istid”. De detaillister, der holder deres butikker åbne for salg, gør os alle en stor tjeneste. Glade mennesker i gadebilledet gør hverdagen festligere for alle – derfor er det en god ide at holde butikkerne åbne for salg. At skulle vente hele eller halve år på en normalisering ødelægger alt for den private sektor, og det er jo, når alt kommer til alt, den private sektor, der skaber forudsætningerne, for at Danmark er et velfærdssamfund. Lad os åbne butikkerne og bevise, at vi godt kan tage hensyn til hinanden uden at blive formanet herom af regeringens forskellige ministre. Det danske forår er skønt. Lad os komme ud og nyde det i fulde drag. Lad os få lov til at købe nyt forårstøj til garderoben.

Aarhus

Leder af daginstitution har travlt: Børnene er velkomne - forældrene skal nødigt indenfor

Aarhus

Ingen hjælp at hente: Lang næse til kulturens fyrtårne i Aarhus

Annonce