Annonce
Østjylland

SAS åbner endnu en flyrute fra Aarhus Lufthavn

Flyruten til Manchester er den 11. direkte rute fra Aarhus Lufthavn. Der kommer til at være tre afgange om ugen. Flytiderne er Aarhus-Manchester 09:45-11:25 og retur Manchester-Aarhus 12:00-13:40. Foto: Scanpix

I det nye år bliver det muligt tre gange om ugen at flyve til Aarhus Lufthavns nye destination. Den nye helårsrute går til Manchester og er både interessant for erhvervslivet og fritidskunder, mener direktør.

TIRSTRUP: I efteråret sidste år præsenterede Aarhus Lufthavn og SAS et samarbejde, som skulle hæve lufttrafikken fra den ellers omdiskuterede østjyske lufthavn. Og missionen ser ud til at lykkes. For siden er passagertallet vokset betydeligt, og samarbejdet har siden givet østjyderne ruter til Oslo, Stockholm og München. I sommeren 2018 åbnede nye sæsonruter til Mallorca, Malaga samt Split i Kroatien.

Nu meddeler Aarhus Lufthavn, at de tager hul på 2019 med en ny helårsrute. Det er den 11. direkte rute hos lufthavnen.

Den nye destination går til storbyen Manchester.

- Ruten til Manchester er en rute, som både er interessant for erhvervslivet i Aarhus og for vores fritidskunder, som for eksempel vil over og se fodbold eller vil opleve området, som byder på gode naturoplevelser. Vi er oppe på 11 direkte ruter fra Aarhus nu, og i vores sommerprogram har vi flere nye destinationer som Faro og Rom, som man kan flyve til direkte fra Aarhus, fortæller Lars Sandahl, der er koncerndirektør i SAS.

Flyruten til Manchester begynder 1. april 2019, og der vil være afgange mandage, onsdage og fredage.

Udover Manchester har SAS følgende ruter fra Aarhus Lufthavn: Oslo, København, Stockholm, München, Malaga, Nice, Palma og Split. Destinationerne Faro og Rom flyves der også som noget nyt til fra henholdsvis 6. og 13. april 2019.

- De nye destinationer bygger både på et ønske fra passagererne og en ambition fra vores side om at være med til at drive en ny spændende udvikling sammen med Aarhus Airport, erhvervslivet og turismeorganisationerne. Vi bruger også mange ressourcer på at promovere Aarhus som destination i udlandet, og det lokker turister fra hele verden den anden vej, siger koncerndirektør Lars Sandahl.

Annonce
Aarhus Lufthavn tilbyder i 2019 11 direkte flyruter. Destinationerne er Oslo, København, Stockholm, München, Malaga, Nice, Palma, Split, Rom, Faro og fra 1. april 2019 bliver Manchester også en mulighed. Foto: Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Oversvømmelser fortsætter: Veje i det vestlige Aarhus lukket i 14 dage

Byudvikling For abonnenter

Byrådsmedlem er bekymret for kulturarven: Stigende antal bevaringsværdige ejendomme rives ned

Annonce