Annonce
Østjylland

Savage Roses tangenttrold kalder koncert i Odder en af de bedste i sin tid

Palle Hjorth, der gjorde sit til, at koncerten med Savage Rose blev helt fantastisk, roser nu remisen i Odder som et godt spillested. Foto: Søren E. Alwan

Palle Hjorth opfordrer politikere til at gøre spillestedet permanent - borgmester Uffe Jensen (V) er enig.

Annonce

Odder: Det var ikke kun tilhørerne ved fredagens koncert med Savage Rose, der var vilde med Remisen som spillested. Også en af aftenens musikere, nemlig Palle Hjorth, der spiller orgel og harmonika, er begejstret.

Det ser man på musikerens facebookside, hvor han ordret skriver:

"Jeg har spillet med Annisette og Savage Rose i snart 11 år, og har haft mange store oplevelser sammen med dem! Koncerten i Odder i aftes (fredag red.), var en af de største! At se den gamle remise i Odder udfolde sig som koncertsted, med lækre madboder, olietønder og den gamle dunst af diesel og værksted! 500 mennesker der kastede sig ud i koncerten, helt uden forbehold. Stor oplevelse! Jeg håber, Odders politikere griber chancen og udnytter dette fantastiske sted, til store og små koncerter, teaterforestillinger, udstillinger osv. osv.! HURRA."

Palle Hjorth, harmonika- og orgelspiller i Savage Rose
Annonce

Borgmester er enig

Borgmester Uffe Jensen (V) var til Savage Rose koncert i Remisen, og han roser også stedet som koncertmekka.

- Det var helt fantastisk at opleve den gamle remise fyldt med glade mennesker og et så godt band. Det bekræfter kun mit ønske om at omdanne bygningerne til Odders egen Godsbane 2, hvor der skal være plads til både koncerter og andre kulturarrangementer, siger borgmesteren, der stadig er i forhandlinger med ejeren, Aarhus Letbane, om overtagelse af bygningerne og af arealet hen imod Pakhuset. Helst i en byttehandel, hvor Letbanen etablerer en ny remise og et stort stoppested på de arealer ved Rude Havvej, som kommunen har købt. Sker det, vil Odder Kommune etablere masser af p-pladser på området.

- Sikkert er det, at remisen viste sin eksistensberettigelse i fredags, så jeg håber, at vi snart kan indlede seriøse forhandlinger med Letbanen. Når de engang er gået i orden, og vi forhåbentlig har overtaget Remisen inklusive omgivelser, vil vi helt sikkert invitere til borgermøde om stedets fremtid, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF For abonnenter

AGF-karakterer: Alt for mange ramte helt ved siden af i Slovenien

Annonce