Annonce
Aarhus

Savner afklaring: Mor til forsvundne Nick får hjælp til at scanne havnebassinet

Jeanette Wiese Johansen, der er mor til den forsvundne mand, deltog selv i eftersøgningen fra båden, der er stillet til rådighed af firmaet SensorSurvey. Flemming A. Christensen (th) var også med i eftersøgningen.

Havnebassinet ved Dokk1 blev tirsdag undersøgt med en særlig scanner, for at finde ud af om den forsvundne Nick Langkjær Hansen skulle ligge på bunden af havnebassinet.

AARHUS: På afstand kunne den lille hvide glasfiberbåd i havnebassinet tæt ved Dokk1 ligne en båd, der sejler et par lystfiskere ud i bugten.

Men anledningen til, at den hvide båd sejler rundt i havnebassinet denne dag, er ganske alvorligt. Ombord på båden har man en særlig scanner, der kan nærstudere bassinets bund, og på den måde afklare om den forsvundne unge mand, Nick Langkjær Hansen, skulle være faldet i vandet og druknet for noget tid siden.

Idéen til at scanne havbunden på denne måde er kommet fra Michael Stralner, der sidste år fandt sin søn, Thomas Stralner i Randers Havn ved hjælp af en scanner.

Nu håber man, at samme metode kan finde den 24-årige Nick Langkjær Hansen. Ikke mindst den unge mands mor, som sidder i en bil tæt ved kajkanten har en forhåbning om at dagens eftersøgning giver resultat.

- Jeg håber stadig på at vi finder min søn i live, men efter 6-7 ugers eftersøgning er håbet næsten forsvundet. Nu trænger jeg til at få en afklaring. Jeg håber meget, at de finder Nick i dag. Også selvom han ikke er i live. Det er hårdt at leve i uvished. At gå langs havnebassinet og konstant kigge ned i vandet uden at finde ham, siger Jeanette Wiese Johansen, der konstant holder øje med båden bevægelser i bassinet.

Selv fra denne afstand på et par hundrede meter kan man se, at båden sejler i et mønster. For at sikre sig, at alle områder i havnebassinet bliver undersøgt. Pludselig drejer båden ud af sin bane og sætter kursen mod det sted hvor Jeanette Wiese Johansen opholder sig.

I løbet af få minutter lægger båden til ved kajen. Jeanette Wiese Johansen, der har en aftale om at deltage i selve eftersøgningen, hopper ombord.

Straks efter bliver der gasset op og eftersøgningen fortsætter. Med en forhåbning om snart at få afklaret hvad der skete med den unge mand, der havde været inde for at opleve nattelivet i Aarhus.

Scanningsbillederne bliver analyseret i løbet af onsdagen. Først da vil det vise sig, om eftersøgningen giver noget resultat.

Nedenfor kan du se det sidste livstegn fra Nick Langkjær Hansen. Videoen er offentliggjort af Østjyllands Politi og stammer fra McDonald's, på Store Torv 29. januar.

Siden slutningen af januar måned har den 24-årige Nick Langkjær Hansen været forsvundet. Nu fortsætter man eftersøgning med en båd, der har en særlig scanner ombord, der kan undersøge bunden af havnebassinet tæt på det sted, hvor den unge mand forsvandt.
Annonce
Byudvikling For abonnenter

Kommunen takker nej til milliongave fra bygherre: Tvivl om juraen nulstiller aftale

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Så faldt dommen i Viby-knivstikkeri: Der var tale om drab - og straffen kunne have været højere

Aarhus For abonnenter

Bag om myten: Er Botanisk Have en voldtægtsmagnet som kvinder bør undgå om natten?

Byudvikling

Aarhus Havn er årsag til 17.000 job: Sådan er havnen kommet frem til tallet

AGF

AGF-duo klar til U21-landsholdet - men Hausner er forbigået

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

Alarm 112

Stak ekskone ned foran søn og datter, men forsvarer afviser manddrab: - Min klient aner ikke, hvad der gik af ham

AGF For abonnenter

David Nielsen fyldte mere på gangene i AGF, end de fleste lige aner - og derfor bliver hverdagen med en ny cheftræner også en helt anden nu for klubben, spillerne og fansene

Alarm 112

Mand fra Vejle nægter kokain-leverancer til Aarhus: Anden mand har fået syv års fængsel i sagen

Alarm 112

Fireårig datter ville gerne se sin mor: - Storebror måtte forklare, at far havde stukket hende ned, og at de ikke ville se mor igen

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Byudvikling

Der har længe været kaos: Nu lukker stærkt trafikeret vej i fire dage

Aarhus For abonnenter

Klubhus på Tangkrogen har været tre år undervejs: Forening har millionerne klar, men byggetilladelsen trækker ud

Kultur

Varm luft holder Northsides nye vartegn i luften

Annonce