Annonce
Østjylland

Savnet hund fra Florida dukker op i New York efter 18 måneder

Efter at have været væk siden februar 2016 er hunden Relay fra Florida nu blevet fundet i New York.

Hunden Relay bliver snart genforenet med sin familie i Florida efter at have været væk siden februar 2016.

Hunden Relay, der forsvandt fra sin familie i Florida i februar 2016, er blevet fundet godt 1600 kilometer borte i New York.

En medarbejder på et internat fortæller, at hunden, der er en blanding af en schæfer og en Jack Russell-terrier, blev indleveret i sidste uge af en lokal gruppe, der arbejder med at redde hjemløse dyr.

Herefter fandt internatet frem til hundens ejere i West Palm Beach i Florida ved hjælp af dens chip.

- Jeg har sagt mange gange, at nogen kommer til at finde den hund. Ikke nødvendigvis i live, men på en eller anden måde kommer de til at finde den hund ved hjælp af chippen, og så ringer de til os, siger hundens ejer, Rick Moneck.

Ikke desto mindre kom nyheden alligevel som en stor overraskelse for familien.

- Det havde jeg aldrig nogensinde regnet med. Vi havde ligesom givet op. Efter nogen tid går livet jo bare videre, siger Rick Moneck.

Han fortæller til mediet Newsday, at hans familie adopterede den "smukke og velopdragne" hund som hvalp i 2014.

Men en dag forsvandt Relay fra familiens hjem.

- Jeg tror, at hun er en vandrer. Jeg tror simpelthen bare, at hun er en opportunistisk hund, som ville se, hvad der findes på den anden side af havelågen, siger Rick Moneck.

Efter Relays forsvinden ledte familien efter hende længe og hang sedler op i området. Men forgæves.

- En dame på tankstationen har fortalt, at hun så en mand kalde hunden over, hvorefter han gik afsted med den, siger Rick Moneck.

En sløret video viste efterfølgende, at manden tilsyneladende tog hunden med i sin bil.

- Det er fuldstændig fantastisk, at vi nu får lov til at blive genforenet med den hund, som vi elsker så højt, siger Rick Moneck.

I øjeblikket søger internatet, som Relay blev indleveret på, efter en frivillig, som vil køre hunden til Florida.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Islændinge pillede brodden af Århus

Leder For abonnenter

Parkering i Skejby: Gylden mulighed for at få parkering til at fungere

En arbejdsplads med næsten 9.734 medarbejdere samlet på et areal, der svarer til cirka 500 parcelhusgrunde. Det er ikke svært at forestille sig, at det vil give problemer på mange forskellige områder. Men når det drejer sig om selve en af grundpillerne i vores velfærdssamfund; nemlig et sygehus, så tillader vi faktisk ikke, at der er alt for mange problemer. Så forventer vi - alle vi skatteborgere - at tingene bare kører efter en snor, der hverken knækker eller flosser det mindste. Men sådan er det selvfølgelig ikke i virkelighedens verden og slet ikke, når sygehuset er Aarhus Universitetshospital, der siden den tankemæssige fødsel har oplevet at få fjernet millioner og atter millioner af kroner, så det har meget svært ved at leve op til betegnelsen et supersygehus. Aarhus Universitetshospital er ét af de absolut bedste sygehuse i Danmark med nogle af de absolut bedste indenfor deres fag og specialer. Ingen tvivl om det. Men de senere år har Aarhus Universitetshospital fået et ry for også at være mangelfuldt og problemfyldt. Ikke på grund af personalet, men på grund af en økonomi og nogle økonomiske krav fra stat, der gør, at der alt for ofte har været sparerunder, nedskæringer og omorganiseringer. Samtidig har hospitalet kæmpet for at blive færdigbygget med de forsinkelser og fejl, som - desværre - alt for ofte er på store byggerier i Danmark. Nu står sygehuset færdigbygget, men der er stadig mulighed for forbedringer. Især på parkeringsområdet, som vi beskrev i mandagsudgaven af Århus Stiftstidende. Det har sygehusets ledelse, Region Midtjylland og Aarhus Kommune endelig erkendt og har derfor bedt konsulentvirksomheden Cowi om at udtænke noget bedre og langt mere funktionelt end det eksisterende. Som en - heldigvis - sjælden bruger af Aarhus Universitetshospital er det ikke svært at pege på skiltningen, som et forbedringspunkt. Ikke så meget antallet af skilte, mere størrelse og selve indholdet. Som ansat ved man godt, hvor man skal hen. Som indlagt er det mere eller mindre ligegyldigt, da andre oftest afleverer én. Som pårørende og gæst er man straks mere udfordret. Men hospitalet er førdigbygget og parkeringspladserne er lavet, så nu kan Cowi studere det adfærdsmønster, vi bilister har, når vi ankommer til et sygehus. Cowi har alle muligheder for at lave en analyse, der helt ned til de enkelte pladser kan optimere det for både ansatte og pårørende, så begge grupper får optimale parkeringsforhold tæt på supersygehuset. Alt andet vil være ærgerligt.

Annonce