Annonce
AGF

Stage-salg kan sende op til 25 millioner kroner i AGFs kasse

Jens Stage under U-21 landsholdets pressemøde i Udine, 21. juni. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
U-21 landsholdsspilleren ventes at blive præsenteret som ny spiller i FCK i købet af kort tid - og samtidig sendes mellem 13 og 15 millioner i århusianernes kasse. Et beløb der let kan vokse med yderligere ti millioner
Annonce

Fodbold: Skal man sælge sin kulturbærer, hvis man kan få 15 millioner kroner i kassen?

Hvis man hedder AGF, og spilleren hedder Jens Stage, så er svaret åbenbart ja.

Efter avisens oplysninger er det i hvert fald uhyre tæt på at AGF’s viceanfører Jens Stage skifter til de regerende danske mestre fra FCK.

AGF har tidligere på sommeren takket nej til flere andre tilbud på Stage, men udsigten til to millioner euro fik åbenbart århusianerne til at ændre opfattelse.

Foto: Axel Schütt
Annonce

Udsigt til ekstra millioner

En del af forklaringen er også, at Stage selv har lagt pres på for at komme videre i sin karriere, samt ikke mindst at salget let kan stige fra 15 millioner kroner til hele 25 millioner kroner.

Ifølge avisens oplysninger er der i salgsprisen nemlig indregnet et beløb på op til ti millioner kroner, som kommer til udbetaling, hvis FCK opnår succes i Superligaen og i Europa.

Dermed kan salget af U21-landsholdsspilleren sende et rekordstort beløb i den trængte klubkasse.

For AGF er det et særdeles stort beløb for en spiller, som AGF hentede gratis i Brabrand i januar 2016, og det vil samtidig betyde, at sportschef Peter Christiansen pludselig får et større millionbeløb, som han kan hente nye spillere for.

Jens Stage spillede en enkelt sæson i AGF på andetholdet som U17 spiller, men har ellers tilbragt sin tid som ungdomsspiller i henholdsvis ASA og IF Lyseng.

I sin tid som AGF-spillere har Jens Stage hidtil spillet 95 kampe og scoret 11 mål. Og det er netop Stages arbejdsomhed og evner som målfarlig felt-til-felt spiller, der har fået FCK-træner Ståle Solbakken til at kaste sin kærlighed på den 22-årige midtbanespiller, der har kontrakt med AGF i yderligere fire sæsoner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Frederik Tingager efter AGFs sejr over FCK: - Det giver genlyd at slå de store hold

Annonce