Annonce
Sport

Se AGF-spillernes karakterer

AGF vandt en snæver sejr på 1-0 over AB i forårets første kamp. Her er sportsjournalist Kim Robin Graahedes vurdering af AGF-spillerne.

AGFs spillere får følgende karakterer efter kampen i Gladsaxe.

Forholdsvis rolig eftermiddag for anføreren. Hjemmeholdet kom frem til et par enkelte gode muligheder, men Rasmussen blev aldrig tvunget ud i de store redninger. Lidt usikkerhed at spore, når han fik bolden i fødderne.

Debut til blot 16-årige Buur på højre back. Teenageren havde det svært før pausen, men spillede sig op i anden halvleg, hvor han flere gange kom til baglinien. Men havde generelt sine problemer i de direkte fysiske dueller.

Annonce

tum.

Virkede noget nervøs over at være tilbage i startopstillingen i den gældende kamp. Leverede for mange alibi-afleveringer, og havde generelt svært ved at cleare bolden, når der var fare på færde. Spillede sig, rent defensivt, en smule op efter pausen.

Spillede sit aggressive spil og vandt hovedparten af sine dueller. Det var ikke alt, der var lige overbevisende, men solidt arbejde på en svær dag.

Også på venstre back var der start-vanskeligheder. Blev tørret et par gange af Olsson, og fik ikke meget ud af sit offensive spil før pausen. Bedre efter pausen, hvor han fremtvang det afgørende straffespark.

Op og ned for den energiske midtbanemand. Bød ind med hårdt arbejde og flere gode diagonalafleveringer, men der var også mange hektiske pasninger, der bragte medspillerne i problemer.

Knoklede løs, og fyldte mere og mere, som opgøret skred frem. Finesse var det ikke meget af, men de spidse albuer skabte rum for medspillerne, og kom i vejen for en del i løbet af de 90 minutter.

Bedste AGFer. Løb om nogen solen sort i Gladsaxe. Hele tiden i bevægelse, og var desuden mest afslutningsivrige AGFer på banen. Det kunne godt have kastet i hvert fald en enkelt scoring af sig, men skal have ros for at komme frem til mulighederne.

Matchvinder med sin scoring på straffespark, men ellers en noget anonym indsats af topscoreren, der var skubbet ud på højrekanten. Men iskold var han, da han fik muligheden.

Blind passager i den første halve time, hvor det blev til meget få boldberøringer for den rutinerede frontløber. Lidt mere i fokus i anden halvleg. Men generelt en skuffende debut.

Defensivt gjorde Petersen det fint, men fyldte alt for lidt fremad banen, hvor han sjældent udfordrede eller blev spillet frem til gode positioner.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Lotte og Lars troede, de skulle bo i storbyen: Nu er de rykket tæt på skov og strand og gav nyt liv til ældre villa

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Se video og alle billederne: Regnbuen regerede igen i Aarhus til pride-parade - uden frygt for corona eller abekopper

Sport For abonnenter

217 kilometer i Death Valley: Peter må tænke kreativt for at forberede sig på den voldsomme varme

Aarhus

Hundredvis af ben amputeret, mulige dødsfald og topchef fyret med millionhåndtryk: Det her skal du vide om skandalesagen

Alarm 112

Politiet følger udviklingen: Stort biltræf samler mange mennesker

Statsministeren til valgmøde: - Jeg kan godt se for mig, at vi skal have mere værnepligt

Aarhus

Rikke-Marie skal scannes for alvorlig sygdom, men hospitalet har først tid i 2024: - Jeg troede ikke mine egne øjne

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Et af byens ældste spisesteder har kendt rigmand som erklæret stamkunde - det forstår man

AGF

AGF's U19-hold skudt i sænk i Farum

Kultur

En læser undrer sig: Hvorfor dropper Friheden ikke musikere, som Tivoli i København aflyser af frygt for slåskampe?

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Debat

Vi sad med ryggen mod muren foran politikerne: Jeg er rystet over, hvordan det lokale demokrati fungerer

AGF For abonnenter

Stiftens analyse: Det er ikke mange AGF-spillere, der kan se sig selv i spejlet - holdet skal finde en decideret måltyv, hvis de vil tilbage til den sjove ende af tabellen

Aarhus

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Annonce