Annonce
Kultur

Se alle billederne fra årets Smukfest her

Du behøver ikke at juble helt så meget over vores billeder som de her. Men vi håber at du kan lide dem. Foto: Axel Schütt
Vi har samlet alle vores fotografers pletskud fra Smukfests 40-års jubilæum. Se dem her.

SKANDERBORG: Er du til årets Smukfest, eller vil du bare gerne have lidt af festivalstemningen hjem i stuen?

Så har vi lige, hvad der skal til - listen her med alle gallerierne fra årets festival. Vi opdaterer naturligvis listen løbende, så kig endelig ind en gang imellem.

Annonce

Regnvåd Medina spillede publikum varme

Medina spillede op til regn og sol dans med publikum på Stjernescenen på Smukfest. Foto: Michael Svenningsen

Medina spillede en af de første koncerter på årets Smukfest - i øvrigt i silende regnvejr. Det lagde dog ikke en dæmper på sangerindens koncert, som du kan se billeder fra her.

Onsdagsregnen kunne ikke skylle festen væk

Foto: Flemming Krogh

Onsdag startede Smukfest - desværre med en del regn. Det stoppede dog ikke gæsterne, der troppede op i godt humør og klar til dagens koncerter med blandt andre Medina, Peter Sommer og Suspekt.

Vi har samlet nogle af onsdagens billeder her.

Da Smukfest blev Suspekt

Foto: Michael Svenningsen

Onsdag aften bød på en koncert med de frække fyre i Suspekt, der overtog Stjernescenen og satte gang i festen.

Den havde vi sendt vores fotograf Michael Svenningsen til, og han har taget en hel stribe billeder fra koncerten. Billeder, som du kan se her.

Billederne fra den store jubilæumskoncert

Foto: Axel Schütt

Onsdag aften var hele 23 kunstnere forbi Bøgescenerne i løbet af et par timer. Anledningen var den store jubilæumskoncert, som Smukfest brugte til at fejre sin egen 40-års fødselsdag.

De mange billeder fra den koncert kan du se her.

Koncert afbrudt - Det kom ud af kontrol

Konferencier Adam Duvå Hall måtte afbryde Ude Af Kontrol koncerten på Stjernescenen i 10 minutter da presset på publikum, og specielt dem som stod tættest på scenen, blev for voldsomt. Foto: Michael Svenningsen

Koncerten på Stjernescenen med hip hop-kollektivet Ude Af Kontrol blev afbrudt på grund af at publikum blev for vilde.

- Det må godt komme ud af kontrol, men i skal passe på hinanden og være gode ved hinanden, og så skal i lade være med at presse på de forreste, som står tættest på scenen, lød det blandt andet fra scenens konferencier, Adam Duvå Hall.

Det kan du se billeder fra her.

Go Go Berlin rockede Smukfest

Go Go Berlin skal ingen steder, viste de på årets Smukfest. Foto: Michael Svenningsen

Fire år er der gået, siden Go Go Berlin sidst udgav ny musik, men nu er der endelig noget på vej. De århusianske guitargutter spillede fredag eftermiddag en koncert, som annoncerede at nu var de tilbage - og at de ikke var gået ned i gear.

De mange billeder fra den koncert kan du se her.

De nøgne kanoers indtog på Smukfest

Hold 2 med Niklas Winther Rasmussen Kristoffer Drejer andt Caspers kanoræs på Smukfest. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Caspers Nøgenkanoløb er et af de større tilløbsstykker på Smukfest. Præmien er en billet til næste års festival til begge deltagere på vinderholdet, og i år var otte hold stillet op for at konkurrere om den.

Billederne - og ja, der er nøgne mænd på - kan du se her.

Kom med på Smukfests mystiske ø

Kom med på ekspedition til ønskeøen. Foto: Michael Svenningsen

Ønskeøen er et nyt område på Smukfest, som man kun kan komme til via en kort sejltur. På øen er der gøglere, oplevelser og ikke mindst mulighed for lige at tage en puster fra den livlige festival. Vi tog med båden over for at tage en ekspedition rundt på øen.

Billederne fra den tur kan du se her.

Fra Smukfest til våd fest

Der er kommet rigtig meget vand på Smukfest. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Fredag og lørdag bød på vand. Rigtig meget vand. Så meget, at der flere steder var søer og at nogle indgange blev lukket.

Billederne af det kan du se her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spørgsmål om habilitet: Jamen, er det ikke bare politik

Bünyamin Simsek er en kontant mand, rap og skrap i replikken. Som medlem af Venstres gruppe på syv er hans indflydelse i Aarhus Byråd begrænset. Blokken af socialdemokraterne og deres medspillere SF, Enhedslisten og Radikale kan skabe flertal, så rådmanden for teknik og miljø kan have svært ved at komme igennem med sine ideer. Sådan er politik. Så Simsek forsøger at markere sig på andre måder. Han har ikke spor imod at diske op med anderledes og provokerende ideer og forslag, og han går ikke af vejen for en god diskussion og et verbalt slagsmål. For eksempel som da han gik ind i sagen om p-pladserne ved fiskeforretningerne på havnen for nylig. Her tog han parti for de erhvervsdrivende, helt i pagt med Venstres holdninger. Det er også, hvad han gør i den sag, der nu er til diskussion. To medlemmer af byrådet mener, at Simsek har været lovlig tæt på erhvervsmanden Martin Busk, der har interesser i Risskov. De to byrådskolleger mener, at Simsek har været lidt for langt fremme i skoene i en sag, hvor Busk har søgt om lov til at udstykke en grund på Rolighedsvej 16 A i Risskov i to. Juridisk Afdeling i Aarhus Kommune har behandlet klagen fra de to politikere, og svaret er utvetydigt: Simsek er ikke inhabil i sagen. Rådmanden har holdt møder med Busk, de to er medlemmer af den samme forening, Det Borgerlige Skydeselskab, og de har været på rejser i Tyrkiet sammen med en del andre. Så de to klagere fra Enhedslisten og Radikale synes, de taler rigeligt meget sammen. Men er det ikke bare politik, det Simsek har gjort? Politikere går ind i et parti, der passer med deres synspunkter, og plejer interesser for de mennesker, som er på samme politiske linje. Det gør vel ikke kun Simsek, men det gør alle andre politikere. Det er en del af deres job. Og de forsøger at fremme de synspunkter, som deres parti og de selv repræsenterer. Så længe indstillinger til byrådet og afgørelser, de træffer, er inden for de gældende love og regler er der ingenting at komme efter. Det er vel også det, juridisk afdeling siger med afgørelsen.

Aarhus For abonnenter

Mads mistede sin lillebror til sjælden kræftsygdom: 'Jeg har aldrig oplevet noget, der var mere smertefuldt'

Annonce