Annonce
Aarhus

Se billederne: Borgmesteren gik forrest i nedrivning af øjebæ på Rundhøj Torv

Et par børn var sammen med deres forældre eller børnehave mødt op for at se bulldozeren påbegynde nedrivningsarbejdet. Foto: Flemming Krogh

Tankstationen på Rundhøj Torv har længe været en torn i øjet på forbipasserende og beboere, og onsdag gik nedrivningen af den så langt om længe i gang.

Annonce

HØJBERG: Onsdag gik nedrivningen af den forfaldne tankstation på Rundhøj Torv langt om længe i gang, og borgmester Jacob Bundsgaard (S) var en af dem, der - i jakkesæt - satte sig i bulldozeren for at rive tankstationen ned. Faktisk var det borgmesteren, der fik lov til at lave det allerførste hul i bygningen.

- Det her er afsættet til et lækkert byrum, der skal engagere borgerne og give dem lyst til at bruge stedet, lød det blandt andet fra borgmesteren.

Rundhøj Torv har gennem lang tid været kendt for forfaldne og tomme bygninger, graffiti og andet hærværk.

Det er to tidligere medlemmer af Aarhus Byråd, Esben Kullberg (S) og Christian Budde (V), der for år tilbage stillede sig i front for arbejdet med at renovere Rundhøj Torv.

Det førte til samarbejde med blandt andre fællesrådet, boligforeningen Alboa samt skolen og ungdomsklubben. Forleden bestilte Aarhus Kommune, der ejer tankstationen, et nedbrydningsfirma, som onsdag morgen kunne påbegynde arbejdet.

Til stede var også Esben Kullberg og 1. viceborgmester Camilla Fabricius (S) samt byrådsmedlem Hans Skou (V), der også er medlem af fællesrådet og tidligere næstformand i medborgerskabsudvalget.

Tankstationen på Rundhøj Torv har længe været en torn i øjet på forbipasserende og beboere. Onsdag gik nedrivningen af den så langt om længe i gang. Foto: Flemming Krogh
Foto: Flemming Krogh
Foto: Flemming Krogh
Jacob Bundsgaard var ikke bange for, at tage fat. Et par nysgerrige børnehavebørn var også med, for at se det spændene arbejde. Foto: Flemming Krogh
Foto: Flemming Krogh
Foto: Flemming Krogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Tyve stjal pengeskab fra skole

AGF

AGF-medaljer solgt for formue - og så smed sælger lige en spillertrøje oven i handlen

Aarhus For abonnenter

Forråelse i ældreplejen: - Det er aldrig et spørgsmål om, at nogen er onde

AGF

Ingen Benjamin længere: Hvidt har taget store skridt i AGF

Annonce