x
Annonce
AGF

Se billederne: Det nye græstæppe er landet på stadion

Knap var de sidste tilskuere trukket ud fra fredagens kamp mod Hobro, før det gamle græstæppe blev hevet af. Nu er et nyt godt på vej. Foto: Axel Schütt
Vores fotograf var en tur omkring Ceres Park, hvor han fik nogle billeder af det nye græstæppe.

AARHUS: 16. februar skulle forårssæsonen i Superligaen være startet for AGF's vedkommende med en hjemmekamp mod Randers.

Men sådan blev det ikke, for banen kunne ikke holde til de store mængder vand, der var kommet.

Og det fik da også øjeblikkeligt konsekvenser for græstæppet - knap var de sidste publikummer nemlig trukket ud fra tribunerne efter fredagens "hæsblæsende" affære mod Hobro, før græsset blev skrællet af.

Og nu er et nyt på vej, så banen kan være klar til næste kamp, når Randers kommer på besøg 12. marts for at spille den kamp, som i første omgang blev aflyst.

Annonce
Det nye græstæppe er fra Fyn og skulle - ligesom selve Fyn - være fint. Foto: Axel Schütt

Avisens fotograf, Axel Schütt, var på stadion i forbindelse med en anden opgave, og der fik han mulighed for at fotografere græsset, mens det blev lagt på.

Græsset er født og opvokset i et drivhus på Fyn, og glæder sig efter sigende voldsomt til at tage imod AGF-spillerne.

David Nielsen holder selvfølgelig også øje med det nye græstæppe. Foto: Axel Schütt
Sådan så det ud, da græsset blev skrællet af tidligere på ugen. Foto: Flemming Krogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Før genåbning: Forældre og ansatte efterlyser klare retningslinjer

Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Aarhus

På trods af coronakrise: Festugen kommer i 2020, men bliver uden fælleskoncert

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 80 gange højere

Aarhus

Aarhus Universitetshospital udvider med flere telte til coronatest: Skal leve op til de nye krav

Annonce