Annonce
Aarhus

Se billederne: Klassiske biler kommer under hammeren på Vilhelmsborg

Et lille udvalg af de ting, du kan byde på til auktionen. Foto: Campen Auktioner
Lørdag bliver der holdt specialauktion på Vilhelmsborg med en masse lækkerbiskener til fans af klassiske biler og motorcykler.
Annonce

MÅRSLET: Klør det i fingrene, når du hører navne som Chevrolet, BSA eller Oldmobile? Så er det nok en idé at kigge forbi Vilhelmsborg i Mårslet 4. maj, hvor auktionsfirmaet Campen Auktioner holder specialbilauktion.

Men det er ikke kun veteranbiler, der skal have nye ejere til auktionen, fortæller Peter Lund, der er auktionarius ved Campen Auktioner.

- Traditionen tro kommer der mange sjældne specialkøretøjer under hammeren til auktionen. Der er køretøjer af mange forskellige bilmærker og årgange, så der er noget for enhver smag, siger han.

Især fremhæver auktionsfirmaet en VW T1 bus fra 1965, en BSA Royal Blue Star motorcykel og en Volvo BM10 show- og eventbus, som blandt andet har været brugt til Classic Race. Og så er der særligt en bil mere, som Peter Lund gerne lige vil slå et slag for.

- Man kan blandt andet også fremhæve katalognummer 146, en Oldmobile Delta 88 Royale fra 1970, der har været fuldstændig skilt ad og renoveret, og som i dag står næsten fejlfri, selvom den er 49 år gammel, siger han.

En VW T1 Bus fra 1965, som er købt i San Diego i 2014. Bussen har nummer 87 i kataloget. Foto: Campen Auktioner

Auktionen starter lørdag klokken 11, men indtil da kan man komme med bud på Campen Auktioners hjemmeside indtil fredag aften klokken 20. Her kan man også se billeder af alle de køretøjer, som kommer under hammeren på lørdagens auktion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus

Norringholm

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce