Annonce
Aarhus

Se billederne: Mads Langer trak 10.700 til Fed Fredag

En veloplagt Mads Langer gav fredag koncert i Tivoli Friheden iført et gult og sort sæt og store solbriller. Foto: Axel Schütt

Det var en veloplagt Mads Langer, der fredag aften gav koncert i Tivoli Friheden for et mindst ligeså veloplagt publikum.

AARHUS: Det er knap en måned siden, at Fed Fredag i Tivoli Friheden blev skudt i gang, da popstjernen Christopher spillede for over 8.000 glade publikummer.

Og fredag aften var det var blevet Mads Langers tur.

Iført et matchende gult og sort sæt, røde Converse og solbriller med røgfarvet glas indtog han scenen lige på og hårdt med sangen 'Elephant', der ramte hitlisterne ved udgivelsen i 2013.

Publikum sang begejstret med og klappede i takt, og Mads Langers to korsangere gav den ligeledes gas på scenen.

Så langt øjet rakte var der gæster, både store og små. Og faktisk har Mads Langer også sat publikumsrekord for i år med 10.719 besøgende fortæller direktør i Tivoli Friheden, Henrik Ragborg Olesen.

- Så det er jo lige som man kan ønske sig, siger han.

Det blev nemlig til 'blot' 8.300 gæster, da Joey Moe spillede, og 8.200 da Christopher gæstede Tivoli Friheden for snart fire uger siden.

Faktisk var der så mange, der gerne ville ind til aftenens Fed Fredag-arrangement, at de sidste først blev lukket ind ved koncertens start.

- Men Mads Langer har lovet at spille et par ekstra numre, fordi de sidste kom så sent ind, siger Henrik Ragborg Olesen.

Udover valget af artister, som man må formode er faldet i gæsternes smag, har vejret bestemt også vejret med Tivoli Friheden.

Selv kort før fredagens koncert, en dag, der ellers havde været præget af primært grå vejr, klarede det op, og temperaturen var også til tynde trøjer og korte bukser.

Og så var det bare at læne sig tilbage og nyde en kold øl til tonerne af Mads Langer.

Annonce

Mads Langer


  • Mads Langer er 34 år gammel, født i Aabenraa, men opvokset i Skive
  • Hans første single 'Breaking News' udkom i oktober 2005 og blev derefter 'Ugens Uundgåelige' (en aktuel single, der blandt de mest spillede sange på kanalen) på P3
  • Året efter udkom hans debutalbum 'Attention Please'
  • Det er siden da blevet til fire albummer mere: 'Mads Langer' (2009), 'Behold' (2011), 'In These Waters' (2013) og 'Reckless Twin' (2016)
  • Han var i 2013 den tredje mest spillede danske komponist i Danmark ifølge Koda
  • Blandt de nyeste hits af Mads Langer finder man 3AM, Elephant og Flawless
Publikum både sang og klappede begejstret med. Foto: Axel Schütt
Mads Langer lagde ud med hittet "Elephant" i en lidt mere akustisk version end ellers, og det var noget, publikum kunne lide. Foto: Axel Schütt
Folk i alle aldre strømmede til for at opleve Mads Langer. Over 10.700 gæster blev det til. Foto: Axel Schütt
Mads Langer gav den gas på scenen til publikums store begejstring. Foto: Axel Schütt
Med sig havde Mads Langer et band og nogle korsangere, der også gav den gas på scenen. Foto: Axel Schütt
Mads Langer satte publikumsrekord for i år. Foto: Axel Schütt
De sidste par år har Mads Langer særligt hittet med sangene Flawless, 3AM og Elephant, der alle blev spillet fredag aften. Foto: Axel Schütt
Hele 10.719 gæster var det blevet til, da avisen snakkede med direktør Henrik Ragborg Olesen kort før kl. 21. Foto: Axel Schütt
Et begejstret publikum fredag aften. Foto: Axel Schütt
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce