Annonce
AGF

Se billederne: Tilskuerrekord og fodboldfest med kedelig afslutning

22.175 folk var klar på lægterne til kampen - stadionrekord på Ceres Park. Foto: Axel Schütt
Resultatet skuffede, men det gjorde opbakningen ikke, da 22.175 mennesker lagde vejen forbi Ceres Park søndag eftermiddag.

FODBOLD: Der var linet op til den store fodboldfest i Aarhus søndag eftermiddag.

Århus Stiftstidende og Stibo havde i forbindelse med deres fælles 225 års fødselsdag købt kampen, så der var fri adgang, og det gav stadionrekord på Ceres Park. 22.175 på lægterne og løbebanen.

Inden kampen var der prematch for 700 ansatte og bekendte hos Stibo og Århus Stiftstidende, hvor sportschef i AGF Peter "PC" Christiansen lagde vejen forbi for at svare på spørgsmål fra salen og fortælle, hvorfor AGF ville vinde kampen mod Superligaens bundhold.

De gjorde man bare ikke. AGF tabte 4-3 til Silkeborg, der dermed vandt deres første kamp i sæsonen.

Annonce
AGF møder SIF i Superligaen i en kamp købt af Århus Stiftstidende og Stibo.Foto: Axel Schütt
Foto: Axel Schütt
Inden kampen svarede Peter "PC" Christiansen på spørgsmål fra salen, hvor ansatte fra Århus Stiftstidende og Stibo var samlet. Foto: Axel Schütt
Foto: Axel Schütt
Louis kom med dagens bedste spørgsmål til AGFs sportschef og kunne derfor tage en signeret jubilæumstrøje med hjem. Foto: Axel Schütt
Foto: Axel Schütt
Stadionrekord på et tætpakket stadion. Foto: Axel Schütt
Foto: Axel Schütt
Foto: Axel Schütt
Foto: Axel Schütt
Syv mål bød kampen på i alt. Foto: Axel Schütt
Fuld fokus fra cheftræner David Nielsen inden kampen. Foto: Axel Schütt
Foto: Axel Schütt
Foto: Axel Schütt
Foto: Axel Schütt
Foto: Axel Schütt
Foto: Axel Schütt
Men sådan sluttede det hele. Foto: Ole Nielsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Lad os nu udskifte den rædsel af en nationalsang!

Danmarks Radio markerede traditionen tro nytåret med rådhusklokker, fyrværkeri og DR Pige Koret. Men helt bemærkelsesværdigt præsenterede den nedsparede statsradiofoni en splinterny optagelse sammen med stjernemusikerne i Den Danske Strygekvartet. Og skulle man ikke have opdaget det på grund af almindelig træthed, buldrende brag, løsslupne champagnepropper, forvrøvlede onkler, berusede teenagere, gøende hunde eller festende naboer, kan du få lidt hjælp her! Der var nemlig et tydeligt budskab i repertoiret på de fire fremførte sange: Lad os nu få en nationalsang, som hæver sig over den bedagede, udtjente, lettere patetiske og banale Oehlenschläger-hymne, som vi og tidligere generationer er blevet plaget med siden 1819. Vel var det trange tider efter den ydmygende statsbankerot i 1813 og Norges farvel til unionen året. Lige så deprimerende var Frederik VI´s håbløse klamren sig til taberen Napoleon, selv om kongens rådgivere mindeligt bad ham skifte side i tide. Adam Oehlenschläger og jeg er faktisk begge to studenter fra Efterslægtsselskabets Skole, men vi bliver nok ikke enige om de lyriske kvaliteter i hans selvudnævnte ”Fædrelands Sang”. Det er jo så ravende banalt, at selv Richard Ragnvald fremstår som kunst. Og så er det galt! Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand.| Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal. Og for at understrege håbløsheden og de anstrengte rim napper vi altid sidste halvdel af og den 12.!! afsluttende strofe, når vi skal spille landskampe eller være højtidelige. Vort gamle Danmark skal bestå, så længe bøgen speiler sin top i bølgen blå.

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];