Annonce
Indland

Se Danmark: Tog til tiden

Randers: Henning Christensen går under titlen "chefgartner". Han har været i foreningen i 12 år, og har siden første dag stået for de grønne områder på anlæggene. Græs, træer, buske osv. eksperimentere han sig frem til, så de første det bedste og mest naturlige udtryk. Et træ bliver eksempelvis lavet med følgende fremgangsmåde: En astilbe gren fra den tidligere formands have bruges som stamme. Hvis den mangler fylde, spæder man til med en limpistol. Det hele bliver malet. Herefter foldes trækronen op med filt vat, som bliver malet mørkt, hvis det skal være et træ i fuldt flor, dypper man grøn savsmuld ud.
Livet i det vestlige Danmark dokumenteres hver eneste dag af avisens fotografer. Se nogle af deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.
Annonce

Randers: En underfundig verden åbenbarer sig, når man træder ind hos Modelbanen Europa, der er en af Nordeuropas største miniature-jernbaneanlæg. Fotojournalist Mathias Fredslund Hansen besøgte den lille flok af frivillige, som siden 1994 har hygget sig med at få togene til at køre til tiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Mundbindene har fundet vej i de århusianske busser - men stadig mange tager turen uden

Aarhus

Coronasmitten fylder mere og mere i Aarhus: På et døgn er der fundet yderligere 79 smittede

Aarhus

Sommervejret lokker folk frem - men alle er gode til at holde afstand og tage hensyn

Annonce