Annonce
Kultur

Se de nominerede: Byens Bedste Shopping for mænd

Butik Harald og Soho er to af de nominerede til dette års byens bedste i kategorien 'shopping for herrer'. Se de andre nominerede herunder. Fotos: Kim Haugaard

Mandag kunne vi løfte sløret for de første nominerede til dette års Byens Bedste. Nu er turen så kommet til næste kategori.

AARHUS: Vi har allerede afsløret de 10 nominerede i kategorierne Byens Bedste Shopping for Kvinder og Byens Bedste Bager.

Nu er turen så kommet til næste kategori - Byens Bedste Shopping for Mænd.

I kategorien konkurrerer alle byens specialbutikker, der har et kært øje til det mandlige publikum - alle genrer er i spil, alt er muligt. Det kan være alt for butikker med professionelt værktøj, finurligheder til højere gastronomi, men der lægges selvfølgelig også vægt på, at butikken har kyndig vejledning og venligt personale.

De nominerede er:


  • Butik Harald, Trøjborg
  • S. T. Valentin, Guldsmedgade
  • Kunst og Køkkentøj, Åboulevarden
  • Kaufmann, Ryesgade
  • Soho, Rosensgade

Husk at holde øje, for de næste dage afslører vi de nominerende i de resterende 11 kategorier.

Selve afstemningen, hvor du kan stemme på din favorit, åbner mandag 9. oktober.

Annonce
Den første nominerede til Byens Bedste Shopping er Kunst og Køkkentøj. Foto: Kim Haugaard
Kaufmann på Strøget kæmper også om at blive dette års bedste. Foto: Kim Haugaard
Soho er igen nomineret i kategorien 'shopping for mænd'. Foto: Kim Haugaard
S. T. Valentin er også med i opløbet om at blive byens bedste. Foto: Kim Haugaard
Butik Harald er den sidste, der kæmper om at blive Byens Bedste Shopping for Mænd. Foto: Kim Haugaard
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Jo bedre, vi finder sammen, jo bedre fremtid

En gruppe forældre slår alarm, fordi Aarhus Kommune vil ændre skoledistriktet i Åbyhøj. Gammelgaardsskolen vil få flere elever fra Bispehaven, og nu truer mange forældre med at flytte deres børn fra den skole til en privat. De mener, at børnene fra Bispehaven vil kræve flere ressourcer af Gammelgaardsskolen, fordi indvandrerbørnene, der kommer, har sværere ved at læse end etnisk danske børn. Det kan ramme dem, der i denne gruppe har brug for ekstra støtte. Ændringen af skoledistriktet har været i høring. Der er kommet 137 svar, 115 fra forældre, der advarer mod udvidelsen, og skolebestyrelsen ser forslaget som meget problematisk. Den har stor forståelse for, at der skal findes en løsning for børnene i vestbyen. Nu har 11 procent af eleverne på Gammelgaardsskolen behov for sprogstøtte. Det kan skolen håndtere, men bestyrelsen ser en fare i at få flere elever, der har brug for støtte. Det vil kræve ekstra ressourcer og ekstra penge. Måske skal der oprettes en ekstra klasse på skolen. Fra det nuværende distrikt skal potentielt 77 børn begynde i skolen. Hvis Bispehaven kommer med, er der 25 flere. Som det ser ud, skal fem elever fra Bispehaven ind i hver af de sandsynlige fire børnehaveklasser. Forældrenes bekymringer er også, at skolen ikke har plads til endnu en klasse. I forvejen har ikke alle klasser deres eget klasseværelse alene. Charlotte Korsgaard Nielsen er talsmand for Åbyhøj Dagtilbud og indstillet på at finde en løsning. Men gruppen er ikke inviteret til dialog. Her kan kommunen begynde. Tag alle med på råd og til debat om, hvordan sagen bedst klares. Jo mere viden, der ikke kommer til de rette, jo større er uvisheden og usikkerheden. Rådmand Thomas Medom (SF) erkender, at Gammelgaardsskolen allerede løfter en stor opgave for integrationen, og der følger nogle ressourcer med, siger han. Medom har ret i, at alle har et ansvar for alles børn. Men situationen er ulykkelig, og vi har ikke brug for flere parallelsamfund. Jo bedre, vi finder sammen, jo bedre bliver fremtiden.

Aarhus

Bølge af indbrud i fritidshuse: Kan være samme gerningsmænd

Aarhus

Skunk, salgsposer og slagvåben i bilen: Nervøse bilister afsløret

Aarhus

Slagsbrødre gik løs på hinanden på gaden: Aggressiv og voldelig adfærd

Annonce