Annonce
Aarhus

Se listen: Disse arrangementer er aflyst på grund af corona

Her i artiklen kan du få et overblik over de arrangementer, der bliver påvirket af corona-virussen. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Her i artiklen kan du få overblik over de arrangementer i Aarhus, der bliver aflyst eller flyttet på grund af corona-virussen.

AARHUS: Corona-virussens udbrud har allerede haft betydning for mange arrangementer i Aarhus, og flere kommer utvivlsomt til.

Derfor har vi på Århus Stiftstidende samlet en liste over de arrangementer, der bliver afvist eller flyttet som følge af smittefaren. Den bliver opdateret løbende, og kan ses herunder.

Mangler vi et? Så tip os gerne på red@stiften.dk

Musikhuset lukker

Musikhuset i Aarhus slutter sig til mange andre århusianske institutioner og lukker indtil 26. marts.

Du kan følge med i aflysninger og omrokeringer på Musikhusets hjemmeside.

AGF spiller for tomme tribuner

AGF spiller resten af marts' hjemmekampe uden tilskuere. Det kommer i første omgang til at ramme kampene mod Randers og OB, men vi holder øje med om flere kampe skulle slutte sig til listen.

Fair Festival bliver aflyst

Den store bæredygtighedsfestival Fair Festival skulle have været afholdt i Ridehuset, Aarhus Congress Center og på Godsbanen.

Den er dog blevet aflyst, og arrangørerne bag oplyser, at næste festival bliver 19.-21. marts 2021.

DM-Fest aflyst

Rådmanden for Kultur og Borgerservice, Aarhus Kommune og formanden for Idrætssamvirket Aarhus udskyder DM-Festen. Den skal nu foregå fredag 14. august kl. 16 og afvikles som planlagt med festmiddag på Hermans, Tivoli Friheden, Award show med Anders Breinholt som konferencier og musikalske indslag af Thøger Dixgaard og Clara.

Teater Katapult aflyser alle forestillinger i 14 dage

Teater Katapult følger regeringens opfordring og aflyser alle forestillinger i 14 dage.

Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Aflysningerne gælder fra fredag 13. marts til og søndag 29. marts.

Alle kunder med billetter til arrangementer på Teater Katapult, der berøres af lukke-perioden, vil blive direkte kontaktet af teatret. Alle vil også, hvor det er teknisk muligt, automatisk få tilbageført værdien af allerede betalte billetter til deres konti.

Aftenens forestilling – Anna, Walk With Me – gennemføres stadig. Alle, der har købt billet, får mulighed for at se forestillingen, men der lukkes ned for yderligere salg af billetter.

Teater Katapult oplyser, at der bliver mulighed for at sidde med større afstand end normalt i salen.

Folkuniversitetet lukker for undervisning

Folkeuniversitetet aflyser al undervisning fra torsdag og frem til 27. marts, skriver de i en informationsmail.

Ligeledes holder folkeuniversitets sekretariat lukket frem til 27. marts.

Ingen koncerter på Atlas og Voxhall

Hos Fonden Voxhall – der dækker over både Voxhall og Atlas – følger man retningslinjerne og har derfor besluttet at aflyse alle koncerter.

– Har du købt billet til en koncert, der er berørt heraf, vil du snarest muligt modtage en orientering fra os, men I har selvfølgelig ret til at få jeres billet refunderet. Hav dog venligst tålmodighed med os - vi arbejder på højtryk, skriver fonden på sin hjemmeside.

Den Gamle By lukker udstillinger

Både udstillinger, butikker og spisesteder i Den Gamle By er aflyst, ligesom alle arrangementer i museet er det.

Biografer holder lukket

Biografkæden Nordisk Film har meldt ud, at alle deres biografer holder lukket af fare for corona–smitte. I Aarhus betyder det, at biograferne på Skt. Knuds Torv og på Trøjborg holder lukket fra fredag og to uger frem.

Også Cinemaxx i Aarhus aflyser forestillingerne fra torsdag 12. marts til og foreløbigt til og med fredag 27. marts. Det oplyser de på deres Facebook-side.

Har du købt billetter til aflyste forestillinger i en af de to biografer, vil du få refunderet dine penge. Alle billetter købt online, vil automatisk blive refunderet. Har du købt din billet fysisk i biografen, skal du gemme din billet og kvittering, så refunderer de den, når biografen åbner igen.

Også Øst for Paradis holder lukket i 14 dage. Lukningen gælder fra torsdag.

Science Museerne holder lukket

Science Museerne holder også lukket på grund af udmeldingerne om corona–virussen.

– Det betyder, at Steno Museet indtil videre holder lukket til og med mandag 30. marts, Væksthusene holder lukket til og med søndag 29. marts og Ole Rømer-Observatoriet til og med søndag 29. marts. Vores booking holder også lukket i perioden, fortæller Trine Bjerre Mikkelsen, der er kommunikationskonsulent hos Science Museerne til Århus Stiftstidende.

Flagstangsmarked aflyses

29. marts skulle der have været Flagstangsmarked i Musikhuset, men set i lyset af de seneste udmeldinger, bliver det aflyst, fortæller arrangørerne nu.

Aarhus Teater aflyser alle forestillinger

Aarhus Teater har torsdag morgen meldt ud, at man aflyser alle forestillinger indtil videre. Her er meldingen fra teatret:

Vi kontakter alle med billet til de berørte forestillinger direkte. Tak til vores publikum for forståelse og tålmodighed i denne uvante situation.

Du bliver kontaktet direkte af os, hvis du har købt billet til:
- Lyden af de skuldre vi står på
- Ordet
- L´Odho performs Tom Waits
- Over Torvet
- Forsamlingshuset - en grufuld aften

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Naturligvis skal vi stille krav til Nemlig.com og alle andre: Virksomheder skal ikke score fortjeneste på ryggen af de ansatte

Aarhus For abonnenter

Hvad blev der af Sculpture by the Sea? Aros-direktør drømmer om igen at vise strandkunst

Alarm 112

Politiet blev snydt af bilentusiaster: Kørte ræs i industrikvarter

Annonce