Annonce
Aarhus

Se listen og prisen: Fem eksempler på groft hærværk

Aarhus Kommune bliver hvert år flere millioner kroner på at skifte ruder, fjerne graffiti og ...
Annonce

AARHUS: Knuste ruder, ødelagte toiletter og graffiti.

Hærværk har mange ansigter. Aarhus Kommune oplever jævnligt at bygninger og det offentlige rum bliver udsat for ...

Og faktisk skal vi kun et par dage tilbage, for at finde det sidste eksempel på groft hærværk til flere hundrede tusinde kroner i Aarhus.

Hærværk mod kommune-bygning i Gellerup

JFMNORMAL - Mange ruder smadret i det nye kommunekontor i Gellerup Foto: Axel Schütt

Omkring 50 ruder er smadret efter omfattende hærværk mod en ny kommune-bygning i Gellerup.

Der er smadret speciallavede ruder for mange hundrede tusinde kroner på kommunens nye kontorhus Blixens. To gerningsmænd er anholdt. Der er tale om en mand på 19 og en på 22 år, og begge er fra lokalområdet, som blev set af flere vidner.

Læs hele artiklen her.

Totalsmadring af nye, offentlige toiletter

For tre måneder siden indviede Aarhus Kommune tre toiletter på Bispetorvet. Men toiletterne var blot i brug en uge, inden de blev ramt af massivt hærværk.

To nye toiletbygninger, der koster cirka 800.000 kroner per styk, er for nyligt igen blevet udsat for voldsomt hærværk. Alt, der kan sparkes i stykker, er blevet sparket i stykker. Næsten alt inventar er ødelagt, og det er også sket, at en dør er blevet skåret op med en vinkelsliber.

Læs hele artiklen her.

Værested for kvinder smadret nytårsaften

Værestedet Reden i Sjællandsgade var nytåraften udsat for omfattende hærværk og måtte holde lukket på grund af skaderne.

Gerningsmændene havde smadretværestedet i sådan en grad, at det var totalt ubrugeligt. Huset var nærmest totalskadet. Alt var smadret, gulve og lofter var ødelagt af vand.

Læs hele artiklen her.

Stærekasser på Grenåvej smadret flere gange

To gange på en måned blev stærekasserne på Grenåvej smadret. Efter knap en uge i drift blev de ødelagt af hærværk første gang, hvor den ene stander havde fået smadret en rude, mens den anden havde fået ridser på glasset. Kun nogle dage efter skete det samme igen.

Læs hele artiklen her.

Hærværk mod gadekunst: Tunnel overmalet med graffiti

Udsmykningen af en cykel- og gangttunnel under Ringgaden ved Botanisk Have har været overmalet af graffiti.

Udsmykningen, der var bestilt af Aarhus Kommune, været udsat for ikke bare enkelte streger eller 'tags', som det hedder i fagsproget, men den var nærmest overdækket med nye farver og motiver.

Læs hele artiklen her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

"Rart at butikkerne er åbnet igen"

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Topscoreren, terrieren og keeperen var bedste AGF-spillere i Parken - mange andre tabte sutten i slutfasen

Annonce