Annonce
Aarhus

Se unikke fotos: Risskov-villa til salg for 26,5 millioner i Schmidt, Hammer og Lassens streg

Her er den så. De knap 200 kvadratmeter enfamilieshus på Vibevej i Risskov med 130 kvadrat kælder. Foto: Lilienhoff
Schmidt Hammer Lassen står bag store projekter i Aarhus, men tegner sjældent villaer. Nu er en familievilla tegnet af Morten Schmidt med udsigt til vandkanten og Mols til salg.

RISSKOV: Ejendomsmægler-sproget har tilført det danske sprog meget nytænkning. Tænk bare på et ejendomsmæglerkast.

Netop et ejendomsmæglerkast. Det er, hvad den nyeste sag hos mæglerfirmaet Lilienhoff ligger fra strandkanten i Rissov på Vibevej 27.

I København er udtrykket unik bolig og beliggenhed nu også skiftet ud med det mere franske "unique". Så langt er vi ikke nået i Aarhus og Østjylland endnu.

Annonce

Men Vibevej 27, der koster dig 26,5 millioner kroner, hvis strand-villaen skal være din, er under alle omstændigheder unik.

Den er tegnet af den verdenskendte arkitekt Morten Schmidt, medejer af den verdensberømte Schmidt Hammer Lassen tegnestue. Den står her i Aarhus blandt andet bag Dokk1 og Aros.

Megavillaen med udsigt ud over bugten - og Mols Bjerge. Den er til salg på Vibevej i Risskov. Pris: 26,5 millioner kroner. Foto: Lilienhoff

- Men det er meget sjældent, at Morten Schmidt har tegnet et en-familieshus, som det er tilfældet her med helt specielle og individuelle løsninger, siger Torben Snedevind, indehaver af Lilienhoff Østjylland, der udbyder den 198 kvadratmeter store villa.

Vibevej 27, 8240 Risskov

  • Kontant: 26.500.000 kroner
  • Ejerudgift: 13.168 kroner
  • Bolig 198 m²
  • Kælder 130 m²
  • Rum 7
  • Grund 800 m²
  • Udhus 9 m²
  • Byggeår 2009

Boligen, der er bygget i 2009, er støbt i beton in situ og suppleres af galvaniserede stålplader samt terrasser i egetræ. Materialevalgene er velovervejede i forhold til sans for klimaet og samtidig med en insisteren på varme og blødhed i kompositionen. De svævende terrasser synes at ophæve tyngdeloven, lyder det i salgsmaterialet.

Havkigget fra stuen fejler heller ingen ting. Hvis man er til den direkte udsigt ud over bugten, forstås.  Foto: Lilienhoff

Ejer flytter i lejlighed

Sælger er den århusianske boligudvikler med mere, Martin Busk, der på Facebook proklamerer, at han nu er klar til at rykke i lejlighed på Aarhus Ø i byggeriet Nikolinehus, som han også står bag. Han er blandt andet kendt fra selskabet Bricks Ejendomme.

I Schmidt Hammer og Lassens streg tager villaen sig nærmest ud som en tredobbelt kommandobro. Foto: Lilienhoff

Hjemmet i Risskov fordeler sig på 328 etagemeter og over tre etager, der alle har det til fælles, at bugten træder frem som foranderlige malerier bag de store, lysgivende vinduespartier, lyder det videre i materialet fra Lilienhoff.

Annonce

Vola, Gaganau og B&O

- Hver eneste løsning i hjemmets fire værelser, tre badeværelser, opholdsmiljøer og mere til er foretaget med stor omhu og sans for meget højt kvalitet, hvorfor det nærmest er omsonst at nævne klassiske designvalg såsom Vola, Boform, Gaganau, Dinesen, Schüco og B&O.

Materialevalget fejler heller ikke noget. Her ses den åbne spisestue og køkken.  Foto: Lilienhoff

Al træ er håndlavet af Spørring Snedkeri, og det omfatter blandt andet Dinesen-gulvene, hvor egetræet desuden er anvendt som beklædning omkring sengene, som kæmpe vinskab, i nicher og inventar. Hertil kommer den fritsvævende trappe, der er banket ind i betonmuren, lyder beskrivelsen videre.

Specialfremstillede brændeovne med kubisk udtryk giver en særlig kant, mens endnu et bemærkelsesværdigt rum findes i underetagens hjemmebiograf med akustikvægge. Ord er fattige, når det kommer til en omsluttende præsentation af hjemmets kvaliteter, som snarere bør sanses.

Annonce

Og så er der lige bugtens vand..

Hvis du er typen, der er til havudsigt, rammer du ikke helt forkert, hvis du lægger 26.5 millioner kroner:

Arealet opdeler sig i flere sektioner og kroge, hvorfor sol, skygge og læ altid er til at finde. Man bør samtidig notere sig de hævede terrasser, hvor udsynet er en absolut forkælelse med kig til Mols Bjerge og ikke mindst Aarhus by og havn, der lyser op ved aftenstide, fortæller Lillienhof.

Al træ er håndlavet af Spørring snedkeri, og det omfatter blandt andet Dinesen-gulvene, hvor egetræet desuden er anvendt som beklædning omkring sengene, som kæmpe vinskab, i nicher og inventar. Foto: Lilienhoff
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rådmand bad sin direktør tænke på Dansk Folkeparti: Kommunens jurister frikender Jette Skive for ulovlig ordre

Annonce