Annonce
Kultur

Aarhus Teater afslører grufuld hemmelighed: Sådan laver du dit eget teater-blod

Rekvisitøren fra Aarhus Teater kommer her med et bud på, hvordan din Halloween kan blive lidt ekstra blodig.

AARHUS: Nogle elsker det, andre synes at det er noget amerikansk gøgl. Men uanset hvad, så er Halloween over os.

Allehelgensaften, som den hedder på godt dansk, er 31. oktober - altså i aften - og hvis du lige skal have det sidste uhyggelig touch, så har Ditte Winther, der er rekvisitør på Aarhus Teater, et bud på hvordan det kan gøres.

I en video på teatrets Facebook-side viser Ditte Winther nemlig, hvordan du laver teaterblod, så det ser virkeligt ud. Ingredienserne lyder på 375 g mørk sirup, 1/4 dl kød-, frugt- eller pastafarve. 15 ml madkulør og eventuelt 1/2 låg Atamon. Hvordan det endelige resultat kommer til at se ud, kan du se i videoen herunder - hvis du tør...

Annonce
Det ser realistisk ud, men det er bare noget vi leger. Foto: Screendump fra videoen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Aarhus

Bruno har uddannet 400 til at spille jagthorn: - Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan tygge smør

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce