Annonce
Skanderborg Håndbold

Sejr til Bakken og EBAA: Århusiansk basket-succes i hovedstaden

Anfører Morten Sahlertz(13) fik masser af minutter i lørdagens kamp mod BK Amager på udebane. Arkivfoto: Kim Haugaard
Bakken Bears og EBAA vandt sikkert deres opgør i København lørdag eftermiddag. Bakken sparrede flere profiler efter onsdagens kamp i Polen.

BASKETBALL: Efter en hård opgave i den europæiske turnering havde Bakken Bears valgt at spare et par af de største profiler. Thomas Lærke og Michel Diouf var blevet hjemme i Aarhus for at pleje deres skader, mens Darko Jukic og Adama Darboe var med på bænken i Amagerhallen. De kom dog aldrig i aktion mod BK Amager, der trods en føring 24-21 efter første perioder, tabte som forventet til Bakken Bears.

I de efterfølgende tre perioder var århusianerne bare det bedre end sin modstander og vandt opgøret 97-74 efter at have været i front med 50-43 ved pausen.

Head Coach Steffen Wich kunne give masser af spilletid til nogle af dem, som normalt ikke får så mange minutter. Det betød blandt andet, at spillere som Simon Bjørnebo Neidhardt og anfører Morten Sahlertz fik mulighed for at spille en større rolle end sædvanligt og var med til at sikre en ganske komfortabel sejr i København. Topscorer for Bakken Bears blev Christopher Ortiz med 19 point.

Sejr blev det også til for talenterne fra EBAA, der mødte Copenhagen Basketball i Nørrebrohallen. Gæsterne fik en god start på kampen og var i front med 12 point ved pausen. Værterne fik indhentet en del af føringen i tredje periode, men EBAA holdt stand i kampens sidste periode og vandt kampen 92-83.

Topscorer for EBAA blev Keane Thomann og Nadir Alston, der begge lavede 20 point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Dommer lukker dørene i sag om skud mod knivbevæbnet mand

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus

Demonstration mod racisme aflyst: Ny dato ikke på plads

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

Aarhus

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Annonce