Annonce
Aarhus

Selv om der er lukket: Tusinder kommer på besøg

Gå ind og giv gerne et bidrag, men det er frivilligt. Indgangen til Den Gamle By. Pr-foto
Mange går tur i de gamle gader og giver et frivilligt bidrag for at få lov at komme ind.

AARHUS: Tusinder besøger Den Gamle By, selv om den er lukket. Forklaringen er, at man stadig kan gå en tur i museets gader. Porten er åben hele dagen, og mange har benyttet lejligheden til at gå en gratis tur.

- Vi har sat en tæller op ved hovedindgangen, og i januar har 12.640 personer gået tur i den  historiske tidsrejse, som Den Gamle By er, siger museumsdirektør Thomas Bloch Ravn, der også glæder sig over, at museet på den måde kan bidrage med lidt oplevelser i en ellers  oplevelsesfattig tid.

200 donationer

Ved hovedindgangen står et skilt med teksten ”Du er velkommen til at gå en tur i Den Gamle By. Gaderne er åbne, men husene er lukkede. Vi opkræver ingen entré, men vil være taknemmelige for en donation på MobilePay nummer 832196”.


Vi er taknemmelige for støtten, som er en god opmuntring.

Thomas Bloch Ravn


Det er blevet til næsten 200 donationer siden nytår. Det mindste beløb, der er givet, er 20 kr., det højeste er 1000 kr. og det samlede beløb er 18.440 kr.

- Vi er taknemmelige for støtten, som både er opmuntring til et efterhånden hårdt prøvet personale, og penge, der kan hjælpe med at dække nødvendige udgifter, siger Thomas Bloch Ravn, der også glæder sig over mange søde hilsner, der følger med indbetalingerne.

Sådan ser der ud i Den Gamel By for tiden. Folk går tur i gaderne. Pr-foto

Den Gamle By lige nu

Den Gamle By på Viborgvej i Aarhus er lukket på grund af corona. Men det er muligt at gå rundt i gaderne og se på husene udefra. Adgang er gratis, men mange giver alligevel et beløb til museet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce