Annonce
Østjylland

Semifinale blev endestation for Kattegatskolen

Leo Vedersø (tv.), Mikkel Andersen, Mikkel Hansen og Josefine Lund kæmpede godt, men nåede ikke hele vejen til finalen. Pressefoto

De fire elever fra Kattegatskolen var tidligt oppe for at deltage i den landsdækkende finale, men kom ikke hjem med et fodboldbord.

Grenaa: Det blev ikke til en præmie for de fire deltagende elever fra Kattegatskolen, da de tirsdag deltog i den landsdækkende finale i brætspillet Seven Seas, som Det Blå Danmark står bag.

Semifinalen blev endestationen for eleverne, der var oppe klokken tre om natten for at tage turen til København.

- Jeg har sovet i 20 minutter i nat, siger Leo Vedersø fra 8. klasse.

Sammen med Josefine Lund, Mikkel Andersen og Mikkel Hansen kæmpede han mod 19 andre klasser fra hele Danmark.

Og selvom det ikke blev til en finaleplads, så var det en god oplevelse at være med.

- Det går meget godt. Det er meget sjovere at være her end at sidde og terpe matematik derhjemme, siger eleverne i en pause, hvor de har sat sig i en sofa.

Kattegatskolen måtte se sig besejret i semifinalen, og i stedet gik de fire øverste pladser til Borup Skole, Hvidovre Privatskole, Birkerød Privatskole og Søndersø Skolen.

Det Blå Danmark har kørt erhvervskampagnen World Careers i 10 år. Kampagnen udbreder kendskabet til det maritime erhverv, dets muligheder for job og uddannelse for at imødekomme manglen på arbejdskraft i branchen.

Seven Seas spillet er en blandt mange aktiviteter, der åbner unges øjne for branchen.

Bag det Blå Danmark står danske rederier, havne, skibsværfter maritime serviceleverandører, maritime udstyrsleverandører, myndigheder og organisationer, uddannelsesinstitutioner, forskningsinstitutioner og universiteter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Minut for minut: Gyserafslutning - Silkeborg henter sejren hjem i kampens sidste minutter 

Annonce