Annonce
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Milan Jevtović er klar til at tørne ud for AGF fra den kommende sæson. 
27-årige Milan Jevtović har skrevet under på en fire-årig kontrakt med AGF. Han har tidligere - med succes - prøvet kræfter med norsk fodbold.
Annonce

FODBOLD: Midt i medaljekamp og fortsatte corona-restriktioner har AGF mandag aften meldt ud, at de til den kommende sæson har forstærket sig med en ny offensivspiller.

Det er den 27-årige serbiske kantspiller, Milan Jevtović, som har skrevet under på en aftale, der gælder til sommeren 2024. Han skifter fra storklubben Røde Stjerne.

- Vi har fulgt Milan gennem længere tid og har også tidligere forsøgt at få ham til AGF. Vi er glade for, at det nu er lykkedes, fordi vi får en spiller, der passer rigtig godt ind i den måde, vi spiller på. Milan er en løbestærk, konstant udfordrende kantspiller, som kan bruges i både højre og venstre side, hvorfra han er god til at sætte sine medspillere i scene og selv komme til afslutninger. Han har tidligere vist, at den skandinaviske fodboldkultur passer godt til ham, og vi forventer også, at han kan være med til at gøre en forskel for os, siger sportschef Peter Christiansen i en pressemeddelelse.

Jevtović har allerede erfaring fra skandinavisk fodbold, hvor han i 2016 røg til norske Bodø/Glimt. Gode præstationer i Norge førte til et salg til tyrkiske Antalyaspor, hvorfra han efter et halvt år blev lejet ud til en anden norsk klub, Rosenborg.


Vi har fulgt Milan gennem længere tid og har også tidligere forsøgt at få ham til AGF. Vi er glade for, at det nu er lykkedes, fordi vi får en spiller, der passer rigtig godt ind i den måde, vi spiller på.


Her blev det til 41 kampe og 13 scoringer, og han blev norsk mester med klubben samt spillede Europa League. Han har senest været lejet fra Røde Stjerne ud til cypriotiske Apoel Nicosia.

- Jeg er glad for at komme til AGF, og jeg ser frem til denne udfordring. Jeg vil gøre mit bedste for holdet og klubbens fans. Jeg har hørt meget godt om AGF fra Alex Gersbach, som jeg kender, og jeg har fulgt den danske liga, fordi jeg tidligere har spillet i Norge. Jeg kan ikke vente med at komme i gang og spille foran klubbens fans, siger serberen.

Han tiltræder midt i august måned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Corona-bølgen når nye højder i Aarhus: Der er fundet 83 tilfælde i løbet af et døgn

Aarhus

Coronasmitten fylder mere og mere i Aarhus: På et døgn er der fundet yderligere 79 smittede

Aarhus

Fup og fakta om corona-bølgen: Hvorfor er Aarhus ramt af coronasmitte lige nu?

Annonce