Annonce
Østjylland

Sexisme som mærkesag: Tilliden er brudt, og så er man ude

Annonce

Læserbrev: Jeg er ikke sikker på, at håndteringen af Morten Østergaards afgang fra De Radikales top er gjort rigtigt, og det vil fortsat kunne diskuteres, men jeg mener, at medierne selvfølgelig har gjort deres til, at det bliver noget, som virker som bedste sæbe-opera i prime-time.

Hvem har præcist gjort hvad, og hvilke rygter og magtspil er på færde. I denne sag havde du en leder som på dette punkt havde løjet for sin gruppe. Tilliden er brudt, og så er man ude.


Der er vigtigt at sige, at vi er jo ikke bombet tilbage til stenalderen.


Alt dette må bare ikke tage os væk fra det vigtige, som er kulturændringen, som vi skal have lavet.

Som kvinde skal du have muligheden for at blive anset som ligeværdig på en arbejdsplads, og det sker aldrig, når folk med magt (chefer, politiske ledere, folketingsmedlemmer, instruktører, overlæger og flere) mener, at nogle kvinder burde kunne bruges til andre ting end det, deres ansættelse berettiger.

I Danmark er vi begyndt og kæmper stadig kampen for, at homoseksuelle og udlændinge skal behandles ordentligt på arbejdspladsen. Den samme kamp sker også og skal fortsætte for kvinderne.

Det er vigtigt at sige, at vi er jo ikke bombet tilbage til stenalderen, og der er jo generel god respekt mellem mænd og kvinder, men der er altså stadig nogle skridt, der skal tages, før vi er i mål.

Som far til to piger ønsker jeg, at de får alle muligheder foran dem, og disse muligheder skal ikke hindres, bare fordi en eller anden chef er del af en dårlig sexistisk kultur.

Derfor er jeg glad for, at det er og stadigvæk vil være en af De Radikales mærkesager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Aarhus

Dagens corona-tal i Aarhus: Et skridt frem søndag og et tilbage mandag

Annonce