Annonce
Aarhus

FO-leder: - Når man har gjort det godt, skal det fejres

FO-leder Torben Dreier havde en flot rejsegave med til en af de 109.000 mennesker, der har stemt til Byens Bedste. Her sammen med bl.a. kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad. Foto: Flemming Krogh


Annonce

AARHUS: Lederen af oplysningsforbundet FO Aarhus, Torben Dreier, var blandt gæsterne i Byens Bedste Awardshow. Han havde fået en særlig rolle som lykkens pamfilius og den glade uddeler af et rejsegavekort til Barcelona på 14.000 kr. fra FO Aarhus til én blandt de 109.000 stemmer, der blev afgivet i awardshowet.

- Det er jo at sole sig i glæde. Tænk sig at få lov til at stå på scene og dele en sådan gave ud. Jeg elsker det, smilede Torben Dreier før uddelingen.

Der er tale om en rekorddeltagelse i konkurrencen, og Torben Dreier, ser en stor værdi i, at Byens Bedste sætter spot på byens butikker.

- Arrangementet her sammenfatter alt det, vi er gode til i Aarhus. For når man har gjort det godt, skal det fejres. Det er uanset om det er AGF eller sejlsporten eller byens butikker som her. Showet viser, at byens butikker er vidt forskellige. Og så er det en påmindelse om, at vi kan kæmpe mod nethandlen ved at skabe gode oplevelser, når folk er ude at handle, sagde Torben Dreier.

Aarhus Teaters udsendte havde medbragt en spand fra Erasmus Montanus i håb om at få en pris med hjem i den.
700 publikummer overværede showet. Foto: Jens Thaysen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ny stor stigning i Aarhus: Næsten fire gange for mange corona-smittede på en uge

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Bakken Bears

Skrækpulje venter Bears i Champions League: - Det bliver nogle fantastiske kampe

Annonce