Annonce
Østjylland

Sidste skoledag var tæt på at ende i tragedie

Tæt på blå udrykningsblink og projektør på taget af politibil. Fart, ulykke, forbrydelse, biljagt, ordensmagt, police, politi, illustration, uhygge, frygt, trafik, spirituskørsel, razzia, lov og orden.

Mandag havde 3g?erne på Odder Gymnasium sidste skoledag.

Mandag havde 3g'erne på Odder Gymnasium sidste skoledag.

Annonce
Foto©Poul Rasmussen +45-40300880 region H : den nye ambulance

En dag, hvor eleverne normalt er lykkelige for at være færdige med skolen, hvor de har vandkamp og slutter dagen af med en stor fest.

Men allerede om morgenen så det ud til, at dagen ville blive meget anderledes i år.

Omkring klokken otte kørte en 18-årig pige fra gymnasiet i bil ad Østermarksvej, som altid er et mylder af elever, cykler, biler og busser om morgenen ifølge rektor Lars Blume.

Og netop en af busserne kørte lige bag den 18-årige pige, der i forvirring kørte op på fortovet og bagfra ramte to gående piger fra gymnasiet.

En af pigerne blev kastet op på forruden og fik en flænge i baghovedet, hvorefter hun blev kørt til Horsens Sygehus, mens den anden pige på fortovet slap med lettere knubs.

»Heldigvis kørte bilen med langsom fart, og heldigvis var der ikke alkohol involveret. Det var barskt at se eleven ligge på jorden, men gudskelov skete der ikke større skade,« fortæller Lars Blume og fortsætter:

»Jeg fik kontaktet forældrene og informerede løbende de andre elever om udviklingen, samtidig med at vores lærere var meget opmærksomme på reaktioner fra eleverne. Og det hele endte lykkeligt. Både eleven der kørte, og hende der blev ramt, mødtes endda senere på dagen,« forklarer han.

Og så kunne eleverne alligevel få fyldt vandballonerne og holde afslutningsfest til langt ud på natten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Ligaens eneste sjællandske hold kommer på besøg: Århus er storfavoritter

Indland

Henriette Zobel er død 

Annonce