Annonce
Aarhus

Sikker start i Friheden: - Shit mand, der er jo ingen mennesker herude

Karrusellen Sommerfuglen kørte helt normalt på åbingsdagen i Tivoli Friheden. Foto: Flemming Krogh
Under corona-sikre forhold åbnede Tivoli Friheden fredag.
Annonce

AARHUS: - Shit mand, der er jo ingen mennesker herude, udbrød en mandlig gæst, da han fredag eftermiddag trådte ind i Tivoli Friheden, som åbnede for alle - for første gang i denne sæson.

Kiggede man godt efter, var der nu en del gæster rundt om i den velplejede forlystelsespark, selv om der ikke var kø-dannelse ved forlystelserne. Et perfekt vejr med solskin og sommerlignende temperaturer bidrog til stemningen i Friheden, hvor der blev skreget og grinet i forlystelserne.

Området med et springvand, hvor børn kan bevæge sig rundt – hvis de ellers tør – tiltrak også mange.

- Det er så skønt, vi har glædet os meget til denne dag, lød det fra Rikke Christensen fra Lystrup, der havde sine to døtre og sin mand med i Friheden.

Det bredeste grin havde dog direktøren for Friheden, Henrik Ragborg Olesen, der stod ved indgangen og nød, at gæsterne igen kunne få glæde af stedet.

- Hvor er det bare vidunderligt. Vi har ventet på denne dag, sagde den glade direktør, som hilste på gæsterne sammen med to af hans ansatte, der har fået en helt ny uddannelse.

Corona-Officials er den nye titel på flere af parkens ansatte. De kender forholdsreglerne grundigt og er klar til at besvare spørgsmål om corona og til at guide folk ind på rækker med god afstand, hvis der skulle opstå kø ved indgangen.

Det var dog ikke noget problem ved åbningen.

- Vi snød lidt ved at lave en ’flyvende åbning’ i dag. Officielt åbnede vi klokken 14, men allerede en halv time før begyndte vi at lukke gæster ind. På den måde undgik vi en større forsamling af mennesker ved indgangen, forklarede direktøren, som allerede klokken 14 kunne tælle 156 gæster i parken.

Hvor er det bare vidunderligt. Vi har ventet på denne dag.

Henrik Ragborg Olesen, direktør Tivoli Friheden

Det kræver stor sikkerhed at drive en forlystelsespark med corona-restriktioner. Flere af Tivoli Frihedens ansatte bar visir, når de var i nærheden af gæsterne. Foto: Flemming Krogh
Rikke Christensen lokkede sin datter Lærke på to år til at røre ved de kølige vandstråler i Tivoli Friheden. Foto: Flemming Krogh
Mange steder kunne gæsterne spritte deres hænder af ved forlystelserne, som også bliver rengjort løbende af 'Sprittere' , som titlen på nogle af parken ansatte, der går rundt med dunke på rygge for at kunne rengøre sæder og andre berøringsflader. Foto: Flemming Krogh
JeepSafari er en af Frihedens mindre luftgynger, som er meget populær. Foto: Flemming Krogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Kæmpeslagsmål i Viby: 21-årig mand blev stukket flere gange

Annonce