Annonce
Erhverv

Silicon Valley ligger i Grenaa

Thomas Riddervold og Simon Ankerstjerne fra Bjerringbro studerer multimediedesign i Grenaa. - Vi har en drøm om at komme videre i inkubatormiljøet for at udvikle vores virksomhed, siger de. Foto: Jørgen Høg
Annonce

GRENAA: Simon Ankerstjerne, 25 år, og Thomas Riddervold, 29 år, er begge i gang med at uddanne sig til multimediedesigner på Dania Games i Grenaa. I 2016 grundlagde de to virksomheden Unit Zero Studio og vil gerne kunne blive klar til at udgive deres første digitale spil i løbet af første kvartal 2019.

De bor i Bjerringbro, og selvom det er cirka halvanden times kørsel fra Grenaa, er Djurslands hovedby det oplagte sted at uddanne sig til multimediedesigner.

- Det bedste her i Grenaa er miljøet, og jeg har en drøm om at komme videre på inkubatorcentret for at få udviklet vores virksomhed. Hvis man ser på spilmiljøet i Danmark, er der lidt Silicon Valley herude i Grenaa. Jeg tror, der er flere udviklere her pr. indbyggere, end der er i de fleste byer, siger Simon Ankerstjerne.

Thomas Riddervold er uddannet anlægsgartner, men vil gerne være spiludvikler, fordi han så kan være lov til at være kreativ på mange forskellige måder.

- Vi har udviklet på et slags gyserspil siden marts. Vi håber at kunne udgive spillet i første kvartal 2019, siger han.

- Vores mål er at udgive fire spil om året, så vores virksomhed kan blive rentabel, når vi er færdig med uddannelsen, tilføjer Simon Ankerstjerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Børn og unge hårdt ramt: Omkring 30 smittede og 300 børn er sendt hjem fra århusianske skoler og dagtilbud

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce