Annonce
Sport

Silkeborg-Voel slår NFH efter flot comeback

Sportxpress/Ritzau Scanpix
Nykøbing Falster Håndbold var foran med fem ved pausen, men endte med at tabe til Silkeborg-Voel.

Det så ud til at ende med en komfortabel sejr til Nykøbing Falster Håndbold (NFH), da holdet hjemme mandag mødte Silkeborg-Voel i HTH Ligaen.

Ved pausen var NFH foran med fem mål efter en første halvleg i kontrol, men efter turen i omklædningsrummet tog gæsterne fat, og Silkeborg-Voel endte med at tage sejren og de to point ved at vinde 26-25.

Dermed blev NFH sløje sæsonstart forlænget. Kristina Kristiansen og co. er efter syv kampe noteret for fire point.

Silkeborg-Voel byder sig med sejren til i toppen af tabellen. Holdet har ti point på femtepladsen og er à point med Odense og Viborg på tredje- og fjerdepladsen.

Midtjyderne indledte deres comeback fra anden halvlegs start. Efter en flyvende start lykkedes det med fem scoringer i træk at udligne til 16-16, og så var kampen pludselig helt åben efter en mere ensidig første halvleg.

Herefter fulgtes de to hold ad. Ved stillingen 25-23 til NFH så det ud til, at hjemmeholdet havde fundet melodien, da det gjaldt, men Silkeborg-Voel var ikke færdige og fik kæmpet sig tilbage på 25-25 med fem minutter tilbage.

Så gik målscoringen i stå, og det lignede en pointdeling. Men med 18 sekunder tilbage sørgede Rikke Iversen for sejren, da hun sendte Silkeborg-Voel i front med kampens sidste scoring.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Dansk mesterhold henter Mette Tranborg

Læserbrev

Læserbrev: Stop barnepigestaten

Hæv prisen på cigaretter, forbyd rygning på gymnasier osv. Ja, hetzen vil ingen ende tage mod rygere. Nu vil Aarhus Kommune tage næste skridt – nemlig at forbyde rygning på offentlige steder. Jeg tror, alle kan blive enige om, at rygning er usundt. Men selvom vi som samfund har en bred konsensus om, at rygning ikke er godt, og vi skal forhindre unge i at ryge, så mener jeg ikke, statens og heriblandt Aarhus Kommunes tiltag for at mindske rygning er rigtige. Efter sommerferien lancerede den nye socialdemokratiske regering, at man vil sætte cigaretpriserne op med fem-ti kroner. Størstedelen af Folketingets partier mener, at prisen skal sættes yderligere op. Jeg har den grundlæggende holdning, at når man er over 18 år, så er man selv herre over, om man ryger eller ej. Det er ikke statens opgave at fortælle, hvorvidt det er okay at ryge eller ej. Derudover vil man med regeringens forslag ramme de svageste i samfundet. Folk, der har en bedre indkomst end gennemsnittet, bliver ikke ramt, da de har pengene til at forsætte. Men de borgere i samfundet, der hverken har penge til at ryge, hvis prisen bliver sat op, eller har overskuddet til at stoppe, vil blive ramt. Staten skal ikke ramme de svageste på pengepungen, men derimod hjælpe folk til at stoppe med rygestopskursus. Omkring 62 procent af rygerne vil gerne stoppe med at ryge, lad os give de mennesker nogle redskaber til at stoppe med at ryge. Hvis folk derimod er under 18 år, så mener jeg, at man skal sætte meget mere ind for at fortælle unge mennesker, at rygning er usundt, for at få begrænset muligheden for, at unge under 18 år i første omgang får adgang til tobak. Aarhus Kommune vil nu vedtage, at man ikke må ryge ude på bestemte offentlige steder. Rent basalt mener jeg ikke, at områder udenfor kan være røgfrie, da det er under åben himmel. Dette betyder dog ikke, at jeg ikke har den fulde forståelse for, at det kan være til gene for ikke-rygere, at de bliver tvunget til blive passivrygere, når de færdes på offentlige grunde. Aarhus Kommune skal ikke begynde at påtage sig barnepigerollen og bestemme, hvor man må ryge, og hvor man ikke må. Men jeg mener, at det vil være helt på sin plads, at man opfordrer folk til ikke at ryge på offentlige grunde. På den måde undgår man at køre videre på den uendelige hetz mod rygere, men skaber samtidig plads til ikke-rygere.

Annonce