Annonce
Aarhus

Simsek om musikvideo: - De skider på den hånd, der brødføder dem

Rådmand Bünyamin Simsek (V) mener, at en gangster-musikvideo fra Trillegården sender budskab om værdier, der ligger meget langt fra det land, de unge bor i. Foto: Michael Svenningsen
En kontroversiel musikvideo fra Trillegården, der hylder en kriminel levevej, har sat gang i debatten. Nogle mener den skal ties ihjel, andre at den skal debatteres.
Annonce

AARHUS: Skal den ties ihjel. Eller ses og debatteres.

Holdningerne er delte om en kontroversiel gangster-musikvideo fra Trillegården, der hylder en kriminel levevej. Faktum er, at den lige nu deles og likes af masser af børn og unge i den skolesøgende alder i Østjylland, som synes, den er sej.

Rådmand og politisk leder for Venstre i Aarhus, Bünyamin Simsek, er klar i spyttet i forhold til den debatterede musikvideo.

- I stedet for at tage ned fra hylderne med alle de muligheder vores land giver unge mennesker, og det er der tusindvis af unge med samme baggrund, der gør – så skider de på den hånd, der brødføder dem, siger Bünyamin Simsek, der ikke mener, at de unge kan dække sig ind under, at det er en musikvideo.

- Der er masser af ting i den video, der er klippet ind fra området - fra skoven, fra tunnelen etc. Det her er en gruppe unge, der hylder nogle værdier, der ligger så langt væk fra det land, der har taget imod deres forældre og givet dem tryghed og uanede muligheder for at få et godt liv. I stedet vælger den her gruppe unge mennesker offerrollen og appellerer til følelser som had, vold, frygt og angst, siger Simsek.

Rådmand for Børn og Unge, Thomas Medom (SF), har følgende kommentar vedrørende videoen:

- Jeg har ikke lyst til at gøre reklame for så absurd en video i form af yderligere omtale.

Annonce
Aarhus

Kør forsigtigt: Det kan være glat

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Drastisk fald i antal nye corona-smittede: Aarhus er under magisk grænse

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce