Annonce
Mærk Aarhus

Singlerne hopper ind i 2022 – sammen

Mon du allerede nu bryder din hjerne med, hvem du skal hoppe ind i og med en skål byde 2022 velkommen sammen med? Måske er du single og orker bare ikke flere parmiddage eller at blive sat op med naboens bedste ven. Minglr har en idé

Alle de andre har en kæreste. De er i fuld gang med at bygge familiereden op. Det hele handler efterhånden kun om børn, skolebestyrelser og parmiddage. Der er du bare ikke. Du er single. Enten fordi du ikke lige er klar til det faste forhold, eller fordi du endnu ikke har mødt ham, hende, hen, den, dem eller det …

Men det bliver jo nytår alligevel. Der skal da festes. Den gode middag. Et par glas af de gode druer. Et glas på stilk med bobler og ikke mindst dejligt selskab, når der til midnat skal råbes ”godt nytår!”

Det var vel egentlig sådan, tanken begyndte. For 11 år siden Gitte Ellegaard var selv single og gad godt feste, men ikke for at finde en kæreste, så det skulle ikke være dating-fest.

- Bare fordi man er single, er det jo ikke ensbetydende med, at man søger en kæreste, eller kun kan tage i byen, med det ene formål; at finde en kæreste, lyder det fra arrangøreren bag en af de største nytårsfester for singler, som bare gerne vil hygge sig, møde nogle nye mennesker og have det sjovt, uden at det behøver at være mere end det.

Mennesker mødes

- Vores samfund er efterhånden båret af, at man skal komme sammen med nogen. Enten som par eller i flok, men der er så mange mennesker, der ikke har en kæreste eller en flok. De skal være så meget mere end velkommen til at være med i vores fest, lyder det.

- Hvis man er på jagt efter en kæreste eller en partner, er der masser af muligheder. Jeg siger jo ikke, at der ikke opstår sød musik her – for naturligvis gør der det. Der opstår også masser af dejlige venskaber – og flere for altid. Og det er det, jeg har for øje.

- At bringe mennesker sammen er det, jeg holder af. At have en lille finger med i, at der er mennesker, der mødes, hvis veje måske aldrig var krydset, hvis ikke de var kommet til Minglr-fest. Det er da herligt.

Flere fester

Minglr arrangerer fester, netværk og sammenkomster hele året rundt – og i både Aarhus og København. I år udvider Gitte mulighederne for en festlig nytårsaften. Tideligere var det kun i Aarhus, men til den kommende nytårsaften er der også planlagt fest for singler i hovedstaden.

Jeg er selv i Aarhus, men har fundet de helt rigtige folk og den sødeste Minglr værtinde til at varetage Minglrs interesser i København og sørge for, at gæsterne også dér får en ganske uforglemmelig aften.

Forskellige fester

- Der er tre forskellige muligheder for at være med til fest i Aarhus i år – og dertil kommer muligheden for overnatning – til en god pris, afslører hun.

Der er tre muligheder på Godsbanen:

Helaftensbilletten – med det hele.

Mad vino bordplan, fest, dans osv.

Minglr Bar + fest – fra kl. 21.00 er der Minglr Bar i eget lokale + fest og dans fra kl. 22.30.

Festbillet fra kl. 22.30.


Man kan deltage i spisningen, eller man kan støde til efter middagen og hoppe i baren og naturligvis stadig nå dansegulvet inden midnat.

- Kommer man udefra, eller har man lyst til luksus, tilbyder vi sammen med Scandic Hotel en god pris på overnatning – hvis man er hurtig.

Denne fest, med de tre muligheder, finder sted på Godsbanen, men der er også festen, som bliver arrangeret og holdt på Comwell, hvor der naturligvis også er mulighed for overnatning i lækre rammer.

Mange kommer alene

- Man må gerne komme alene. Man må gerne tilmelde sig alene. Det er meningen. Mange kommer alene, lyder det fra Gitte.

- Alle bliver taget godt imod. Og tro mig – vi er mange, så her er ingen alene. Og alderen skal man heller ikke bekymre sig om. Vi har delt aftenens billetter op efter alder, så der er tilpas mange i de forskellige aldersgrupper.

- Vi ser folk i alderen 26-58 år og har en fest med masser af mennesker – 400-500 gæster, livemusik og masser af gang i den.

- Festen på Comwell er for folk i alderen 45+, intim fest for 180 gæster, DJ – og stadig en festlig fest med masser af snak, grin og dans.

JA-hatten

- Det er den dejligste aften. Alle har hjemmefra besluttet sig for at have JA-hatten på, og den hat elsker jeg.

- Vi har alle siddet så meget hjemme den sidste tid og trænger til at komme ud. Vi må tænke, at det er noget, jeg gør for mig selv. En aften, hvor det handler om mig. Ud at møde nye mennesker.

Det hele er arrangeret. Vi har lokalerne. Vi sammensætter menuen og finder dem, der kan lave maden. Vi hyrer et band eller en DJ og sørger for, at der er folk i baren til at mikse de lækreste drinks. Der kommer endda nogle og rydder op. Du skal blot tage beslutningen om, at du gerne vil møde nye mennesker. At der skal være fest, og at du da skal med.

Gitte hører hvert år fra tidligere gæster, som gerne vil med igen, og fra gæster, som har mødt hinanden til festlighederne. Nu er de bedste venner eller danner måske par.

- Som jeg sagde før: Dét at bringe mennesker sammen er det, jeg holder så meget af. Og hvilken aften er federe at gøre det på end selveste nytårsaften?

Det bliver godt – det bliver godt nytår herfra …

Billetsalget er allerede i gang, så klik ind forbi minglr.dk og nytaar.com.


Gitte Ellegaard er kvinden bag virksomheden Minglr, som arrangerer fester, netværk og events for singler i både Aarhus og København

Aarhus For abonnenter

Fremtidens tog kræver kæmpe ombygning af Aarhus H, og den kommer til at støje: Nu er sidste chance for at klage

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

AGF

AGF-året der gik: Her er seks nedslag fra de mest opsigtsvækkende kampe

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Er dette spisested virkelig bedre end Frederikshøj?

Aarhus

Coronasmitten viger ikke en tomme i Aarhus: De seneste par døgn er smittetallene frosset fast

Navne

Fra retsmediciner til lokalpolitiker: Kate Runge har altid kæmpet for byens svageste

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

Aarhus For abonnenter

Ældreplejen i Aarhus til årsprøve: Rådmanden er overordnet tilfreds - ældrerådet ser plads til forbedringer

Aarhus

Casablanca-familie åbner ny restaurant: Nordisk og fransk køkken i tidligere direktørbolig

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Alarm 112

Sommerhus opslugt af flammer: - Det har været fuldstændig overtændt

Erhverv For abonnenter

Sikkerhedsbrud hos Nets: Sven fik brev med nøglekort til en ukendt kvinde

Kultur

The Julekalender vender hjem: Nu kan du puste grise op på det samme toilet, som Oluf sad på for 30 år siden