Annonce
Sport

Sisto er tilbage på landsholdet efter to års fravær

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Pione Sisto og fire mulige debutanter er udtaget til de kommende landskampe mod Færøerne, Island og England.
Annonce

Pione Sisto er tilbage på det danske fodboldlandshold.

Tirsdag blev han udtaget af landstræner Kasper Hjulmand til de kommende tre landskampe 7., 11. og 14. oktober, hvor Færøerne, Island og England er Danmarks modstandere.

Sisto har ikke spillet på landsholdet siden efteråret 2018. Det skyldes blandt andet, at han ikke har været inde i varmen i sin nu tidligere spanske klub, Celta Vigo.

Med skiftet til FC Midtjylland er han begyndt at spille fast igen, og det har altså banet vejen for et landsholdscomeback.

Hjulmand udtog ud over Sisto blandt andre også Bournemoths midtbanespiller Philip Billing samt FC København-angriberen Jonas Wind.

I alt var der fire debutanter med i Hjulmands trup.

De fire mulige debutanter i truppen er FCM-målmand Jesper Hansen, Bologna-kantspilleren Andreas Skov Olsen, Billing og Wind.

Andreas Skov Olsen var også udtaget til kampene mod Belgien og England i september, men blev siden flyttet ned til U21-landsholdet i stedet.

FCK-spilleren Rasmus Falk, som var med i de seneste landskampe, er ude med en skade.

Der er set bort fra Eintracht Frankfurt-keeperen Frederik Rønnow, så han kan få tid til at finde sig en ny klub. Det har givet plads til Jesper Hansen.

Angriberne Yussuf Poulsen, Martin Braithwaite og Andreas Cornelius, som har døjet med skader på det seneste, er alle med i truppen.

Landsholdet samles i Danmark på mandag. Onsdag 7. oktober venter en testkamp mod Færøerne i Herning, før turen først går til Reykjavik og siden London for at møde Island og England i Nations League.

Kasper Hjulmand indledte sin landstrænerkarriere tidligere i september med et 0-2-nederlag til Belgien og 0-0 mod England. Begge kampe var i Nations League og blev spillet i Parken.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fra sexchikane til alderschikane

Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Aarhus For abonnenter

I kirke juleaften? Nytårsaften med vennerne? Corona-professoren svarer på fem dilemmaspørgsmål

Annonce