Annonce
Aarhus

Sjælden mulighed: Mød de virtuelle skyde-stjerner fra Astralis i eftermiddag

Mandag eftermiddag kan man møde spillerne fra Astralis i Aarhus til et af deres sjældne fan-meets. Foto: Astralis
Mandag eftermiddag har du muligheden for at møde de danske counterstrike-spillere fra Astralis i Bruuns Galleri, når de holder fan-meetup.
Annonce

AARHUS: Klokken 16 mandag eftermiddag sker der noget usædvanligt i Bruuns Galleri.

De virtuelle danske skyde-stjerner fra Astralis kommer på besøg i Jack&Jones butikken til et af de få fan-meets i Danmark, som Astralis holder.

Det er første officielle optræden fra topholdets nye spiller Patrick "es3tag" Hansen, der ikke er helt ukendt på egnen, da han er fra Odder.

- Jeg har jo været her før og set, hvordan holdet og organisationen hele tiden bygger på med nye tiltag. Derfor var jeg heller ikke et sekund i tvivl, da jeg hørte om muligheden for at blive en del af den vel nok mest professionelle organisation i Counter-Strike – selvfølgelig vil jeg være en del af Astralis. Det vil stort set alle spillere i verden, siger Patrick "es3tag" Hansen i en pressemeddelelse.

Annonce

Verdens bedste

Astralis er det mest vindende hold i Counter-Strike historien med fire verdensmesterskaber og 19 titler i alt. Holdet har ligget nummer ét på verdensranglisten størstedelen af de sidste tre år, og spillerne ligger i toppen, når det kommer til pengepræmier. De har indtjent over en million dollar hver. Holdet desuden har over tre millioner følgere på sociale medier.

Den nye Astralis-spiller Patrick "es3tag" Hansen har sin første officielle optræden mandag eftermiddag i Bruuns Galleri. Han er i øvrigt fra Odder. Foto: Astralis

Alle interesserede fans er velkomne til at møde op i eftermiddag klokken 16 i Bruuns Galleri, hvor spillerne fra Astralis vil være klar til at tage imod fremmødte fans.

Annonce
Annonce
Aarhus

Festugeboss er tavs om aflysning

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Børn og unge hårdt ramt: Omkring 30 smittede og 300 børn er sendt hjem fra århusianske skoler og dagtilbud

Aarhus For abonnenter

Stikprøve i Føtex, Kvickly og Menu: Så mange kunder spritter ikke hænder

Annonce