Annonce
Østjylland

Sjov mand fra Horsens kan blive Årets Komiker: Ja, jeg har en bette tåre i øjet

Mark Le Fêvres første onemanshow "Bøvl" imponerer komiteen bag Zulu Comedy Awards. Så meget, at standupperen, der stammer fra Horsens, nu kan blive Årets Komiker. Arkivfoto: Axel Schütt
Mark Le Fevre nomineret ved Zulu Comedy Festival for sit første onemanshow.

Horsens: Mark Le Fêvre, komiker med opvækst i Horsens, kan runde et travlt 2019 af med et af Danmarks mest efterstræbte skulderklap i komikerkredse; titlen som Årets Komiker ved Zulu Comedy Festival.

TV2 Zulu har tirsdag offentliggjort listen med nominerede, og 30-årige Mark Le Fevre optræder ved siden af garvede navne som Anders Matthesen, Lasse Rimmer, Mick Øgendahl og Frank Hvam, mens ”ungdommen” også er repræsenteret ved Simon Talbot; en komiker, som i øvrigt også er østjyde med baggrund i Skanderborg.

Mark Le Fêvre, som mange også vil kende fra tv-showet "Stormester" med Lasse Rimmer, er nomineret for sit første onemanshow ”Bøvl”, der sendte ham ud på en lang danmarksturné med hypokondri som bærende tema.

Annonce

En bette tåre i øjet

”Mark er hypokonder. Trist for ham - skønt for os andre. I sit første onemanshow ”Bøvl” trådte Mark Le Fêvre ud af sin gigantiske Facebook-succes til stående applaus på nogle af Danmarks største scener. Mark vendte sit utal af bekymringer i et sindssygt gennemarbejdet show, hvor han demonstrerede en sådan sikkerhed i både levering og sin snak med publikum, at man automatisk tillagde ham 10 års ekstra anciennitet. Med sådan et debutshow skal man naturligvis honoreres med en nominering til Årets Komiker", skriver TV2 Zulu i nomineringen.

Vinderen af titlen findes ved en afstemning på Zulu Comedy Festivals hjemmeside, og Prisen uddeles ved en gallafest i Operaen i København den 29. august.

Det bliver en stolt nomineret Mark Le Fêvre, der dukker op.

- Jeg er nomineret til ÅRETS KOMIKER! Ja, jeg har en bette tåre i øjet, for sjældent har jeg da været så stolt og beæret. Tusind tak, skriver komikeren på sin Facebook-side efter offentliggørelsen af navnene på de nominerede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce