Annonce
Rejser

Sjove ting til dovne sommerdage: Badestol med motor og flydende højttalere

For legebarnet: badestol med motor. Foto: Pool Candy
Badestol med motor, sammenklappelig trækvogn og flydende højttaler er nogle af de ting, der kan gøre dage i sommervarmen lidt sjovere.

Badestol med motor

Den nye gadget med det uendeligt lange navn PoolCandy Splash Runner Motorized Pool Lounger gør det lidt sjovere at sidde i en oppustet lænestol i svømmebassinet, ved stranden eller i badesøen. Den er nemlig på undersiden forsynet med to små elektriske bådmotorer, som kan fjernstyres fra to joysticks på armlænene. Man kan sejle fremad, baglæns og dreje til højre og venstre. Pris: 199,99 dollar (cirka 1300 kroner).

Læs mere: www.poolcandy.net.

Annonce
Musikken og stemning i svømmebassinet. Foto: Vooni

Flydende musik

Den flyder, er naturligvis vandtæt og har flot led-belysning - højttaleren, som kan sluttes til smartphonen via bluetooth (rækkevidde op til 10 meter). Den lille kraftige højttaler, som kan sørge for stemningen i poolen, hedder Vooni Pool Speaker. Den vejer 755 gram og måler 18 centimeter i diameter.

Pris: 729 kroner.

Læs mere: www.coolstuff.dk/Vooni-Pool-Speaker-Vandtat-Hojttaler.

Fold-ud-trækvogn

Slut med at slæbe på alt udstyret til badedagen. Utenu sammenklappelig trækvogn fylder ingenting i bilen (55x22x79 centimeter), men kan udslået transportere op til 100 kilo. Den er let at bruge og kræver ingen montering. Fås i rød og blå.

Pris: 499 kroner.

Læs mere: www.coolstuff.dk/Utenu-Sammenklappelig-Trakvogn.

Kør af sted med alt udstyret til en dag på stranden. Foto: Utenu

Kolde drikke

Koldt at drikke er godt på en varm dag. Denne Yaket Ice, som har plads til seks dåser eller flasker bag gummibåndet om det formede kølelement, kan holde drikkevarer kolde i 12 timer.

Pris: 29,99 dollar (cirka 200 kroner).

Læs mere: https://yaketgrip.com/.

Kan holde dåser og flasker kolde i 12 timer. Foto: Yaket

Tag-med-hængekøje

Lyst til en lur i skyggen, så flyt hængekøjen ind i skyggen. Mobil hængekøje tager kun et minut at slå ud. Den vejer knap 10 kilo og måler sammenklappet 100x15x15 centimeter. Bæretaske medfølger. Hængekøjen kan klare op til 110 kilo i vægt og passer til personer under 190 centimeter i højden.

Pris: 579 kroner.

Læs mere: www.coolstuff.dk/Mobil-Hangekoje.

Flyt efter sol og skygge med den mobile hængekøje. Foto: Coolstuf
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Parkering i Skejby: Gylden mulighed for at få parkering til at fungere

En arbejdsplads med næsten 9.734 medarbejdere samlet på et areal, der svarer til cirka 500 parcelhusgrunde. Det er ikke svært at forestille sig, at det vil give problemer på mange forskellige områder. Men når det drejer sig om selve en af grundpillerne i vores velfærdssamfund; nemlig et sygehus, så tillader vi faktisk ikke, at der er alt for mange problemer. Så forventer vi - alle vi skatteborgere - at tingene bare kører efter en snor, der hverken knækker eller flosser det mindste. Men sådan er det selvfølgelig ikke i virkelighedens verden og slet ikke, når sygehuset er Aarhus Universitetshospital, der siden den tankemæssige fødsel har oplevet at få fjernet millioner og atter millioner af kroner, så det har meget svært ved at leve op til betegnelsen et supersygehus. Aarhus Universitetshospital er ét af de absolut bedste sygehuse i Danmark med nogle af de absolut bedste indenfor deres fag og specialer. Ingen tvivl om det. Men de senere år har Aarhus Universitetshospital fået et ry for også at være mangelfuldt og problemfyldt. Ikke på grund af personalet, men på grund af en økonomi og nogle økonomiske krav fra stat, der gør, at der alt for ofte har været sparerunder, nedskæringer og omorganiseringer. Samtidig har hospitalet kæmpet for at blive færdigbygget med de forsinkelser og fejl, som - desværre - alt for ofte er på store byggerier i Danmark. Nu står sygehuset færdigbygget, men der er stadig mulighed for forbedringer. Især på parkeringsområdet, som vi beskrev i mandagsudgaven af Århus Stiftstidende. Det har sygehusets ledelse, Region Midtjylland og Aarhus Kommune endelig erkendt og har derfor bedt konsulentvirksomheden Cowi om at udtænke noget bedre og langt mere funktionelt end det eksisterende. Som en - heldigvis - sjælden bruger af Aarhus Universitetshospital er det ikke svært at pege på skiltningen, som et forbedringspunkt. Ikke så meget antallet af skilte, mere størrelse og selve indholdet. Som ansat ved man godt, hvor man skal hen. Som indlagt er det mere eller mindre ligegyldigt, da andre oftest afleverer én. Som pårørende og gæst er man straks mere udfordret. Men hospitalet er førdigbygget og parkeringspladserne er lavet, så nu kan Cowi studere det adfærdsmønster, vi bilister har, når vi ankommer til et sygehus. Cowi har alle muligheder for at lave en analyse, der helt ned til de enkelte pladser kan optimere det for både ansatte og pårørende, så begge grupper får optimale parkeringsforhold tæt på supersygehuset. Alt andet vil være ærgerligt.

Sport

Kyniske Skjern vandt for syvende kamp i træk over Århus Håndbold

Annonce