x
Annonce
Kultur

Skøn larm med gospelkoret

Koret Joyful Noise optager nye medlemmer i den forestående sæson. Pressebillede

Aarhus: Det veletablerede gospelkor Joyful Noise Gospel Choir starter den nye korsæson 2. februar, og her er der plads til nye medlemmer. Koret øver hver torsdag kl. 17.30 i lokalerne på Hedemannsgade 1. Der er ingen krav til nye medlemmer, udover evnen til at synge rent.

Der er i øjeblikket ca. 45 medlemmer i koret, som har eksisteret i otte år. Koret ledes af Lone Boyd, som er konservatorieuddannet og garvet jazzmusiker. Hun er gift med afroamerikaneren og gospelmusikeren Gregory Boyd, der ofte synger med som solist, når koret optræder til koncerter.

Det er gratis at deltage de to første øvegange, hvor man bare møder op.

pcb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Annonce