Annoncørbetalt indhold

Skab et eksklusivt look i dit hjem med en New Yorker væg

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der har i mange år været en lang tradition for at indrette sit hjem på en bestemt måde i Danmark. Vi har igennem mange år været glade for rustikke møbler, sikker indretning og meget opdelte rum.


Annonce

Men i løbet af de sidste par årtier er vi danskere begyndt at lade os inspirere af udenlandske indretningstrends for at indrette vores hjem på samme måde som de plejer at gøre det, i disse lande. Danskerne er i høj grad glade for at lade sig inspirere af indretningstrendsne i USA som f.eks. store køkkener og åbne rum.


I løbet af de seneste par år er danskerne dog blevet særligt glade for at lade sig inspirere af én særlig type indretning, som stammer fra USA – Nemlig New Yorker væggen.


New York har indtaget danske hjem

En New Yorker væg er nemlig en væg, som både er ganske unik, og som har rigtig mange praktiske funktioner indbygget i sig. Væggen er nemlig karakteriseret ved, at den er lavet af glas. Derfor er en New Yorker væk en god mulighed for dig, der gerne vil indberette dit hjem på en på en særlig måde, som lige nu skiller sig ud fra mange hjem.


New Yorker væggen skaber et eksklusivt look og giver dit rum massere at nyt liv, da væggen skaber en fornemmelse af at dine rum er bundet sammen selvom, at der er en væg som skiller rummene ad.


Kun din fantasi sætter grænserne

Hvis du er et menneske som elsker at tænke kreativt og specielt i forhold til din indretning, så kunne en New Yorker væg godt være noget for dig. Det er nemlig kun din fantasi som sætter grænserne for hvor din væg skal placeres og hvordan den skal se ud.


Mange vælger at bruge en New Yorker væk på en klassisk måde som en rumopdeler, uden at gå på kompromis med lysindfald, men man kan også vælge at få en glasdør eller en skydedør, som ikke nødvendigvis fungerer som en rumdeler, men mere som en indgang til dit rum.


New Yorker væk på badeværelset

Væggen kan også installeres på dit badeværelse. Den kan fungere som en brusevæg, som bliver lavet af glas, hvor du oplyser hele rummet på samme tid.

Mange er begyndt at søge væk fra de klassiske brusekabiner, som bliver afdækket med et bruseforhæng, som opsamler kalk, og som ikke er det smarteste i verden. En New Yorker væg kan skabe et eksklusivt look til dit badeværelse, hvor du lyser hele rummet op på én gang.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.