Annonce
Aarhus

Skaberfestivalen Grim Maker aflyses

Grim Maker (ej at forveksle med Grim Fest) har været nødt til at aflyse sommerens festival på grund af corona-virus. Det var ellers første år, at festivalen skulle have fundet sted i forlængelse af musikfestivalen Grim Fest. Foto: Axel Schütt
En ny form for festival skulle have set dagens lys i år, men arrangørerne må aflyse som følge af coronavirus.

AARHUS: Til juli skulle skaberfestivalen Grim Maker havde fundet sted, men arrangørerne har været nødt til at aflyse på grund af coronaepidemien.

Det nye initiativ, der skulle samle deltagerne omkring FNs 17 verdensmål i tre dage, bliver derfor ikke til noget i år.

- Det skyldes blandt andet, at Grim Maker krævede, at mere end 10 mennesker skulle uddannes til facilitatorer. Det kan selvfølgelig ikke lade sig gøre med den nuværende situation, så det er ikke nu vi skal stable et nyt koncept op, siger Trine Østergaard fra Grim Maker.

Det var ellers første gang, at festivalen skulle have været afholdt.

Bag projektet står dem, der også er med til at arrangere musikfestivalen Grim Fest, og planen var, Grim Maker skulle have foregået i dagene op til Grim Fest. Meningen var, at deltagerne selv skulle skabe indholdet gennem talks, jamsessions og personlig fordybelse.

- Det er vigtigt at understrege, at Grim Fest ikke er aflyst, siger Trine Østergaard.

Grim Fest skal efter planen foregå 30. juli til 1. august i Brabrand.

Grim Maker

  • Grim Maker skulle have fundet sted fra 27. til 29. juli 2020
  • Det er en skaberfestival, og det vil sige, at deltagerne selv står for indholdet. Det gør de gennem talks, jamsessions og personlig fordybelse. Talks vil bestå af inspirerende talere, der har noget på hjerte. Jamsessions er arbejde i teams, hvor deltagerne sammen med en gruppe af mennesker arbejder med konkrete idéer. De forskellige teams bliver sammensat på baggrund af deltagernes interesser og kompetencer. Alle teams vil blive støttet undervejs af kompetente facilitatorer, der står klar til at hjælpe med processen Der vil også være afsat målrettet tid af inspiration omkring personlig fordybelse og udvikling.

Kilde: GrimMaker

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Danmark

Lyt med: Suzanne føler afmagt efter George Floyds død - Jeg er blevet spyttet efter på gaden

Annonce