Annonce
Aarhus

Skal du nå et tidligt fly? Nu kører Flixbus til København om natten

Nu kan du køre med FlixBus og vågne op i Københavns Lufthavn, klar til afgang med et tidligt morgenfly. Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen
Fremover kan du køre med en natbus til København. FlixBus har nemlig åbnet en nattelinje, der kører dig til Københavns Lufthavn med stop i Aarhus.

AARHUS: Fremover kan du lægge dig til at sove i en bus i Aarhus og vågne op i Københavns Lufthavn næste morgen.

Busselskabet FlixBus har nemlig oprettet den første danske fjernbus-forbindelse, som fragter passagerer fra a til b om natten.

- En del af vores forbindelser i Europa er natlinjer, og de er populære, fordi man kan spare en hotelovernatning på sin tur gennem Europa. Nu åbner vi den første natlinje i Danmark, og håber, at passagererne kan få gavn af denne mulighed for at komme sovende igennem landet, siger Lotte Rystedt, presseansvarlig ved FlixBus Danmark.

Første stop på den danske rute er i Hirtshals, og undervejs er der opsamling i blandt andet Aarhus, inden bussen ankommer i Københavns Lufthavn cirka klokken 04:35.

Prisen på natteturen over Storebælt varierer. FlixBus beskriver selv sine priser som dynamiske, hvilket betyder, at jo tidligere du booker din billet, jo bedre pris kan du få den til.

Den nye natlinje mellem Hirtshals og København har afgange torsdag til søndag.

Stoppesteder undervejs

Den natlige rute begynder i Hirtshals og ender i København på Ingerslevgade.

Der er undervejs opsamling i Hjørring, Aalborg, Randers, Aarhus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Fredericia, Odense og stop i Københavns Lufthavn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Aarhus

Gratis blåmuslinger til alle: Clausens Fiskehandel klar med 1 ton stor gave

Aarhus

Demonstration mod racisme aflyst: Ny dato ikke på plads

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

Annonce