Annoncørbetalt indhold

Skal du studere i Århus? Her er en huskeseddel til flytning og studiestart

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skal du til at studere i Århus eller omegn? I så fald er der mange ting man skal huske – både som ny studerende i en by samt i forhold til det praktiske i forhold til en flytning. I denne artikel giver vi dig et par gode råd, som du kan tage udgangspunkt, i så du sikrer dig, at både din flytning samt din nye tilværelse bliver en succes.


Annonce

Huskeliste, når du skal flytte

Når du skal flytte, er der nogle meget vigtige ting, som du skal huske. Der er nemlig mange, som glemmer nogle helt centrale ting, når de flytter, og her kommer 2 af de vigtigste.


1.      Husk at skifte din adresse i folkeregisteret. Det er lovpligtigt at ændre sin adresse, når man flytter både så din post bliver sendt til din rigtige adresse, samt at du står rigtigt registreret i folkeregisteret. Du skal senest ændre din adresse 5 uger efter, at du er flyttet.


2.      Husk at søge boligstøtte. Langt de fleste unge, har mulighed for at få boligstøtte. Både på grund af, at man typisk ikke har en høj nok indtægt til at overgå indtægtsgrænsen, samtidig med at man bor i en forholdsvis lille bolig. Mange kan få en støtte lige under 1.000 kr., så derfor er det vigtigt, at du husker at ansøge om boligstøtte lige så snart du er flyttet til din nye adresse.


Overvej et flyttefirma

Man har ofte rigtig mange ting, som man skal have med, når man flytter, og derfor kan det være en meget uoverskuelig proces at skulle flytte sine ting samt anskaffe et køretøj, som kan have alle tingene med. Derfor kan det være en rigtig god ide at overveje et flyttefirma.


For at finde et firma, som kan være relevant for dig, skal du huske at google er din ven. Hvis du blot søger på flyttefirma århus får du med der sammen en masse resultater, som du kan kontakte og få et uforpligtende tilbud ved. Husk på, at det altid er tilladt at ringe og forhøre sig ved et firma.


Engager dig i dit studiemiljø

Når du så endelig er kommet på plads i din nye bolig, så er det tid til at investere noget tid i sit studiemiljø, så du får en god start og et netværk. Uanset hvilken uddannelse du er startet på, så er der typisk altid et introforløb samt nogle studieorganisationer, som man kan tilmelde sig. Begge ting kan være en rigtig god idé at deltage i, fordi at man netop møder en masse medstuderende udenfor klasselokalet.


Introforløbet varer typisk et par dage under studiestarten, og derfor er dette en god mulighed for at komme ordentligt ind på dine nye medstuderende. Studieorganisationerne såsom festudvalget er en anden mulighed for at møde medstuderende på tværs af årgange, så derfor er det også noget, som du burde overveje, hvis du kan finde tiden til det.


Tag inspiration i disse råd og få en god start i din nye by.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.