Annonce
Navne

Skal lede musikskole i Odder

Niels Christian Simmelsgaard. Foto: Odder Kommune
Annonce

Nyt job: Niels Christian Simmelsgaard er blevet ansat som leder af Odder Musikskole fra 1. oktober. Han afløser Steen Hattesen, der går på pension.

Niels Christian Simmelsgaard er uddannet cand. musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium og kommer fra en stilling som uddannelsesleder på Den Kombinerede Ungdomsuddannelse i Aarhus, der udbyder fag indenfor kultur, fritid, kommunikation, medier med mere. Det skriver Odder Kommune i en pressemeddelelse.

Den nye musikskole har en bred erfaring med kulturuddannelser. Niels Christian Simmelsgaard har tidligere været leder og stifter af Kulturentreprenør på Godsbanen i Aarhus, en to-årig SU-berettiget uddannelse med fokus på musik, kunst og kulturprojekter. Desuden har han været lærer på flere musikskoler, teamkoordinator for den kreative del af Aarhus Produktionsskole og faglærer på samme skoles musikværksted.

Som musiker har han været kapelmester, arrangør, producer og guitarist for Poul Krebs, og han har sit eget lydstudie. Desuden har han spillet guitar på flere andre musikudgivelser.

Odder Kommune skriver, at musikskolen får en stærk og inspirerende leder, der har humor og lune og brænder for at skabe samarbejdsflader.

Der var 57 ansøgere til stillingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce