Annoncørbetalt indhold

Skal man investere i bitcoin og hvorfor?

Dette er sponsoreret indhold

Hver gang vi sætter penge til side i banken, på en almindelig lønkonto, så mister vores penge stille og roligt deres værdi. Aktiemarkedet og valutahandel er en svær størrelse, hvis man ikke ved noget om den. Derfor vil denne artikel forsøge at forklare mere om kryptovalutaen bitcoin, og hvorfor man skal investere i den. Måske har man også undret sig om aktier, og spurgt sig selv “hvad er cfd handel?”, så kan man læse meget mere om det, ved at følge linket.

Bitcoin er en digital valuta, hvilket betyder at man kun har adgang til valutaen via sin telefon, computer eller andre digitale enheder. Siden sin begyndelse i 2009 havde bitcoin en værdi på nul kroner, men efter at der begyndte at blive handlet med dem fik bitcoins i 2010 en værdi, da en mand købte en pizza med bitcoins.

Annonce

Bitcoins bliver, ligesom aktier, handlet på forskellige børser, og værdien af valutaen bliver dermed afgjort af udbud og efterspørgsel. Ideologien bag bitcoins er at skabe et nyt betalingsmiddel, som er decentralt, hvilket betyder at der ikke er nogen central organisation, som producerer eller bestemmer over valutaen, i modsætning til eksempelvis en central bank. Desuden er bitcoins anonyme og kan ikke spores tilbage til dig som forbruger.

Hvis man vil læse mere om bitcoins ogdaytradingskal man bare gå ind på daytrading.dk, hvor der helt sikkert kan findes et svar på det du søger.

Det kan være en god idé at investere en lille sum i bitcoins, hvis man ikke føler sig helt sikker i, hvad det egentlig går ud på. Havde man eksempelvis investeret 200 kroner tilbage i 2010, ville man i 2020 have bitcoins til en værdi af 900 millioner kroner. Da værdien af bitcoins var på sit højeste i 2017, havde en bitcoin en værdi af 125.231,59 danske kroner. Men, hvordan kan man så vide hvad værdien af bitcoin er i morgen eller om et år?

Værdien af bitcoins er udelukkende styret af forventninger. Der er altså ingen fundamentale forhold, som er med til at styre værdien, som der eksempelvis er med aktier, som tendenser i brancher, omsætninger og så videre. Bitcoins er derfor en uforudsigelig valuta, der hurtigt kan svinge op eller ned i værdi. Det har vi set rigtig meget på det sidste og generelt, så er det en mere følsom kurs end mange andre markedet.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.