Annonce
Skanderborg Håndbold

Skanderborg Håndbold skriver kontrakt med stortalent fra GOG

Emil Madsen skifter til sommer den gule GOG-trøje ud med den grønne Skanderborg-trøje. Arkivfoto: René Schütze
Det unge back-talent har skrevet under på en 3-årig kontrakt fra sommeren 2021 med Skanderborg Håndbold.
Annonce

HÅNDBOLD: Endnu et GOG-talent har skrevet kontrakt med Skanderborg Håndbold, der hentede målmanden Andreas Haagen for en lille måneds tid siden i det sydfynske.

Nu har Skanderborg skrevet en tre-årig kontrakt med den 19-årige venstrehåndede højre back, Emil Madsen, som skifter fra GOG til Skanderborg i sommeren 2021.

Så hvad kan han byde ind med den unge back?

- Vi er rigtig glad for at kunne lave en aftale med en spiller som Emil. Først og fremmest så passer han godt ind i den type af spillere vi gerne vil rekruttere, da han er ung og har et stort udviklingspotentiale. Emil er en eksplosiv spiller, med en god skudarm og en stor spilforståelse. Det, at han er eksplosiv og har en stor spilforståelse, forventer vi at kunne overføre til defensiven, hvor han kan tage initiativer og bryde modspillernes angrebsspil, siger Nick Rasmussen til holdets hjemmeside.

Emil Madsen er hentet ind som en tovejsspiller, der kan byde ind i både angrebet og defensiven. Selv ser han frem til skiftet.

- Jeg er klar på nye udfordringer efter at have spillet alle mine ungdomsår i GOG. Både på det personlige plan, men også rent spillemæssigt, der er Skanderborg det perfekte match for mig. En klub med en fantastisk klubånd og et setup, som på mange måder tiltaler mig. Nick Rasmussen har en klar strategi for holdet og ikke mindst min rolle, hvilket jeg ser frem til at blive en del af, siger han til Skanderborg Håndbolds hjemmeside.

Skanderborg Håndbold spiller 1. december hjemme mod Skjern.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Fik bøde på 3.000 kr. for at bære skudsikker vest: Politiet fortsætter pres på bandemedlemmer

Alarm 112

Bøderegn for brud på corona-regler: 14 sigtet for at samles på netcafé

Annonce