Annonce
Skanderborg Håndbold

Skanderborg hentede sæsonens anden sejr

JFMINTERN - Sofia Deen blev topscorer i lørdagens sejr over Aalborg. Arkivfoto: Ole Nielsen
Skanderborg kravlede væk fra sidstepladsen i kvindernes håndboldliga med en sikker sejr over Aalborg EH på 29-25.

HÅNDBOLD: Skanderborg Håndbold indtog sidstepladsen i kvindernes liga inden lørdagens opgør mod Aalborg EH. Kun en gang var det lykkedes de grønblusede at vinde en kamp i grundspillet. Antallet blev dog fordoblet i Nordjylland, da gæsterne trak sig sejrrigt ud af bundkampen, 29-25.

Skanderborg slog det første hul til sin modstander i slutningen af første halvleg, hvor de i de sidste fem minutter før pausen bragte sig i front med tre mål. I anden halvleg fortsatte østjyderne det gode spil og kunne udbygge føringen til hele seks mål, 18-12. Et forspring, der ikke mindst skyldtes en stor kamp af Skanderborgs rutinerede målvogter Monika Kongsgaard.

Aalborg formåede aldrig for alvor at kæmpe sig tilbage i kampen og dermed kunne Skanderborg fejre sæsonens blot anden sejr. De to point var dog nok til at bringe holdet væk fra sidstepladsen, der nu indtages af oprykkerne fra Horsens Elite Håndbold.

- Vi spillede utroligt disciplineret i dag og lavede meget få fejl i vores spil. Det blev altafgørende for kampen i dag, sagde Skanderborg-træner Jeppe Vestergaard.

- Det betyder rigtigt meget for os, at vi er i stand til at tage herop og hente to point. Det giver lidt ro og sender os op blandt de andre hold i bundstriden, sagde træneren, der også roste sit unge mandskab for at holde hovedet koldt, da hjemmeholdet lagde tryk på hen mod slutningen af kampen.

Kvindernes Håndboldliga

Aalborg EH-Skanderborg 25-29 (11-14)

Målscorer for Skanderborg: Sofia Deen 7, Anna Berger Wierzba 5, Stine Kristensen 4, Sarah Stougaard 4, Stine Holm 3, Sidsel Mejlvang 2. Celine Holst 2, Emma Sophie Thatt 1 og Mathilde Pedersen 1

Stillingen undervejs: 4-4, 7-7, 8-11, 11-14, 12-18, 15-20, 20-25, 25-29

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Uro efter politiskud i Gellerup: Påsatte brande og stenkast i løbet af natten

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Video: 52-årig mand skudt af politiet under Stram Kurs-demo i Aarhus - uroligheder i Gellerupparken

Annonce