Annonce
Skanderborg Håndbold

Cheftræner efter nyt skanderborgensisk kollaps: - Jeg er meget skuffet

Skanderborg havde problemer med afslutningerne fra Johan Meklenborg og TTH-holdet. Foto: Morten Stricker
For tredje gang i sæsonen faldt bunden ud af Skanderborgs herrer.

HÅNDBOLD: I en voldsomt tæt herrehåndboldliga blev torsdagens kamp mellem TTH Holstebro og Skanderborg Håndbold alt andet end det. På cirka 21 minutter midt i kampen gik Skanderborg fra at være bagud med én til at være bagud med 11, og det endte med et knusende nederlag på 31-18.

Igennem hele kampen fandt TTH en rigtig god højde på deres forsvar, og det gjorde, at en stor del af Skanderborgs afslutninger fra bagkæden var svage. Skanderborgs bagspillere havde kæmpe problemer med den storspillende Sebastian Frandsen i TTH-målet, og i åbent spil blev det bare til 10 scoringer på 34 afslutninger fra bagkæden.

Frandsen endte med en sublim redningsprocent på 55.

Derudover scorede Morten Balling kun på en enkelt af sine tre straffekast. Forud for kampen havde den 32-årige playmaker scoret på 12 ud af 13 straffekast i sæsonen.

- Det er en svær øvelse at sætte ord på sådan en kamp. Det er noget nemmere at sætte ord på, når vi vinder.

- Jeg synes, modstanderen spiller på et højt niveau. Og når vi tilsvarende spiller på et lavt niveau, ender differencen med at være på 13 mål, siger Skanderborg Håndbolds cheftræner Nick Rasmussen.

Du lyder nærmest helt rystet?

- Rystet vil jeg ikke sige, jeg er, for nogle gange kan det her ske i sport. Men jeg er meget skuffet.

Annonce

Herrehåndboldligaen

TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold 31-18 (16-10)

TTH Holstebro: Magnus Bramming 7, Kasper Kildelund 5, Christoffer Cichosz 5, Allan Damgaard 3, Kay Smits 3, Peter Balling 2, Johan Meklenborg 2, Jonas Porup 2, Jonathan Würtz 1, Nikolaj Enderleit 1.

Skanderborg Håndbold: Nikolaj A. Nielsen 5, Morten Balling 5, Mathias Bitsch 3, Marcus Mørk 2, Cornelius Kragh 1, Jonas Samuelsson 1, Jeppe Kjærulff 1.

Udvisninger: TTH: 0 minutter, Skanderborg: 3x 2 minutter

Stillingen undervejs: 2-3, 9-7, 14-8, 19-11, 24-13, 31-17.

Stregspiller blev Skanderborgs topscorer

Omvendt var der ikke meget, der lykkedes i defensiven for Skanderborg, hvor Kristoffer Laursen efter en stærk start havde svært ved at tage bolden. Han reddede ikke en eneste bold fra det 20. til det 39. spilminut, hvor han blev udskiftet med reservekeeper Salah Boutaf efter en timeout.

Det hører også sammen med en velspillende Magnus Bramming. Fløjspilleren, der ligger lige i periferien af landsholdet, blev kampens topscorer med syv scoringer.

- Vi er udfordret i at kunne løse deres forsvar. Vi vinder meget få offensive dueller, og når vi så nøjsommeligt lykkes med at vinde duellerne, står Sebastian Frandsen i vejen. Individuelt såvel som kollektivt formår vi ikke at matche TTH.

Det er tredje gang i sæsonen, Skanderborg taber stort. I sæsonpremieren i Fælledhallen blev det til et nederlag på 11 mål mod BSH, og mod Århus Håndbold tabte holdet med ni.

- Jeg kan ikke lige rangere kampen i forhold til de andre to kampe, men den rangerer på et meget lavt niveau, og de to andre kampe var bestemt heller ikke i den gode ende, siger Nick Rasmussen.

Morten Balling blev Skanderborgs topscorer, mens Nikolaj A. Nielsen scorede fire gange og Mathias Bitsch tre. Sidstnævnte er født, opvokset og bosat i Holstebro og har netop forlænget kontrakten med Skanderborg. Hans tre mål faldt på 10 afslutninger.

Det var Skanderborgs 12. nederlag i træk til TTH, mens det heller ikke er blevet til grønne point i Holstebro i dette årtusinde.

Før kampen var Skanderborg blot et enkelt point fra TTH, hvilket naturligvis er udvidet til tre point efter torsdagens kamp. TTH bliver med sikkerhed nummer tre efter 9. spillerunde, mens Skanderborg aktuelt ligger nummer syv. Holdet kan dog blive overhalet af Århus Håndbold og GOG, der først spiller henholdsvis fredag og mandag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Uro efter politiskud i Gellerup: Påsatte brande og stenkast i løbet af natten

Danmark

Uforsvarlig medicinhåndtering og manglende journalføring: Indsattes patientsikkerhed er truet i flere fængsler og arresthuse

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

Annonce