Annonce
Debat

Skanderborg-kandidat: Nej tak til hovsa-løsninger på pasningsområdet

DEBAT: Lad os nu få gode langtidsholdbare løsninger på pasningsudfordringen. Det har været en så stor positiv overraskelse, at så mange har villet bosætte sig i Skanderborg, at end ikke statistikere har kunnet forudse det.

I 2015 kom der en artikel om befolkningstilvækst i kommunerne i mediet Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 17. Her er Skanderborg ikke nævnt blandt dem, som ville tiltrække flest nye borgere, hvorimod Aarhus, Aalborg, Vejle og Horsens ville være de store vindere i befolkningstilvæksten.

Men lige pludselig kommer Skanderborg fra baghjul og tager førstepladsen i Danmark med den forventede største befolkningstilvækst i de næste 25 år.

Annonce


Nemme løsninger har en tendens til at blive dyre permanente løsninger.


Derfor skal vi ikke have hovsa-løsninger med telte og pavilloner langt ude i skoven, hvor forældre og personale kan have svært ved at komme ud med deres børn.

Vi skal sammen finde stabile løsninger til gavn for børn, forældre og også de ansatte, som skal arbejde i institutionerne under ordentlige forhold og vilkår, hvilket jeg ikke mener, at der er i feks. et telt. Hvis personalet har det godt, smitter det af på den dag, som børnene har, når de omgås glade voksne.

Derfor skal vi tænke os godt om, når der skal laves løsninger. Vi skal have fleksible løsninger, der også kan bruges om 10 år, hvis prognoserne ikke holder den ene eller den anden vej.

Nemme løsninger har en tendens til at blive dyre permanente løsninger. Så nej tak til hovsa-løsninger herfra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF ændrer i historiebøgerne: - Det er respektløst over for tidligere spillere

Annonce