Annonce
Debat

Skanderborg: Minimumsnormeringer kommer til at koste hos småbørnsfamilierne

"Desværre glemmer regeringen at kompensere kommunen fuldt ud for den ordning, de har vedtaget på Christiansborg. Derfor er vi nødt til at hæve forældrebetalingen for småbørnsfamilierne, der har børn i vore vuggestuer og børnehaver. Det bliver igen dyrere at være dansker – også i Skanderborg Kommune", skriver Jens Szabo. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

DEBAT: Der har været skrevet meget om regeringens minimumsnormeringer i vuggestuer og børnehaver. En aftale, der er indgået blandt Folketingets "røde partier".

Skanderborg Kommune har i dag dygtige ledere, pædagoger og øvrige medarbejdere i vore daginstitutioner. Minimumsnormeringerne giver mulighed for ansættelse af flere medarbejdere i vore daginstitutioner og for, at vore medarbejdere kan få et uddannelsesmæssigt løft. Og det er som udgangspunkt godt.


Indtil videre har regeringen helt glemt vore dygtige dagplejere. Dagplejerens normering er fire børn – ja, nogle gange fem børn – mens normeringen er tre børn i vuggestuerne.


Desværre glemmer regeringen at kompensere kommunen fuldt ud for den ordning, de har vedtaget på Christiansborg. Derfor er vi nødt til at hæve forældrebetalingen for småbørnsfamilierne, der har børn i vore vuggestuer og børnehaver. Det bliver igen dyrere at være dansker – også i Skanderborg Kommune!

Indtil videre har regeringen helt glemt vore dygtige dagplejere. Dagplejerens normering er fire børn – ja, nogle gange fem børn – mens normeringen er tre børn i vuggestuerne. Også tak til vores dagplejere, som udfører et flot arbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Midtbyskole tvunget til at spærre af for gæster med øl og smøger i skoletiden

Annonce