Annonce
Aarhus

Skanderborg også berørt af karantæne

Søren Aalund er koncernchef for Børn og Unge i Skanderborg Kommune. Her er en god håndfuld medarbejdere fra PPR sendt hjem i karantæne. Arkivfoto

SKANDERBORG: Som alle andre offentlige myndigheder og virksomheder berøres man også i Skanderborg Kommune af coronavirus.

- Vi er i gang med at lægge planer for, hvordan vi udfører arbejdet efter, at Styrelsen for Patientsikkerhed har bedt 5-10 medarbejdere om at gå i karantæne derhjemme, fortæller koncernchef for Børn og Unge i Skanderborg, Søren Aalund.

Karantænen kan enten skyldes, at medarbejdere har været i et risikoområde eller har været sammen med personer fra risikoområderne.

- Det er en mindre del af en kommunal afdeling, der er sendt i karantæne, og her er det medarbejdere i Pædagogik-Psykologisk Rådgivning, fortæller koncernchefen for området.

Foreløbig må man derfor aflyse noget af medarbejdernes mødeaktivitet eller afvikle det gennem telefonen.

- Det kan ramme møder for enkeltpersoner og for eksempel rådgivning til skoler eller daginstitutioner, siger Søren Aalund.

På skoleområdet er der også familier, der er ramt af karantæne ligesom i Aarhus, men der er ikke et samlet overblik over antallet, da det er Styrelsen for Patientsikkerhed, der opsporer og kontakter folk.

- Vi hører også om mange virksomheder, der vælger at sende folk hjem i karantæne for en sikkerhed skyld, og hvor børnene så også bliver hjemme, siger Søren Aalund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

- Skal vi slice ham her? Truede ung mand med kniv og sparkede sidespejl af politibil

Annonce