Annonce
Skanderborg Håndbold

Skanderborg-sensationen udeblev mod tophold

Sofia Deen scorede fire gange i mandagens opgør mod Odense Håndbold. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Cheftræner Jeppe Vestergaard mener dog stadig, at holdet kom ovenpå efter fredagens nederlag mod Horsens.
Annonce

HÅNDBOLD: Odense Håndbold er et af de absolut stærkeste hold i damehåndboldligaen med store profiler som landsholdsplaymakeren Stine Jørgensen samt de to hollændere Nycke Groot og Tess Wester.

Og de var da også for stærke til Skanderborg Håndbold, der mandag aften var taget til Odense Idrætshal. I store dele af første halvleg fulgte Skanderborg fint med, og kampen var helt lige efter det første kvarter, men derefter trak Odense fra og tog en sikker sejr på 21-26, selvom holdet faktisk var foran med otte mål i anden halvleg.

Skanderborgs cheftræner Jeppe Vestergaard var meget tilfreds med holdets indsats, selvom det blev til det fjerde nederlag i træk.

- Odense spiller en fin kamp, men jeg fornemmer, at vi endda havde mere at give af, selvom Odense er et stærkt mandskab. Vi begår nogle fejl, så på den ene måde er vi glade for vores præstation, men vi føler også, vi kunne have gjort det bedre. Det var godt, at vi kom ovenpå efter nederlaget til Horsens i fredags.

- Vi bliver desværre ramt af noget, der lignede en rigtig grim skade. Christina Haahr får et skub, og hendes knæ går af led på to måder i starten af første halvleg. Der er et spilstop på fem minutter, og det var vi nok lidt berørte af bagefter, siger Jeppe Vestergaard.

Nederlaget gør, at Skanderborg stadig er næstsidst i ligaen med blot en enkelt sejr i de første to kampe. Odense ligger nummer to efter ubesejrede Team Esbjerg.

Damehåndboldligaen

Odense Håndbold - Skanderborg Håndbold 31-26 (15-12)

Odense Håndbold: Stine Jørgensen 6, Ingvild Kristiansen Bakkerud 5, Sara Trier Hald 4, Freja Cohrt 4, Trine Østergaard Jensen 3, Katja Johansen 2, Nadia Offendal 2, Nathalie Hagman 1, Kathrine Heindahl 1, Mie Højlund 1, Nycke Groot 1, Tess Wester 1.

Skanderborg Håndbold: Sofia Deen 4, Stine Kristensen 4, Sarah Stougaard 4, Sidsel Mejlvang 4, Stine Holm 2, Mathilde Maria Pedersen 2, Sofie Alnor 2, Anna Berger Wierzba 2, Josefine Thorsted 1, Celine Elkjær Holst 1.

Stillingen undervejs: 0-1, 6-7, 12-9, 18-13, 23-18, 28-20.

Udvisninger: Odense Håndbold: 3x 2 minutter, Skanderborg Håndbold: 2x 2 minutter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

VM: Torsdagens kampe og tv

Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Sport

Kommentar: Knips, knips. Bakken Bears har i det skjulte skrevet dansk sportshistorie

AGF For abonnenter

Og her så nogle af de ting, vi har lært af de første AGF-testkampe

Annonce