Annonce
Skanderborg Håndbold

Skanderborg skabte overraskelsen i det første møde: Topholdet fra Aalborg kommer på besøg

Skanderborg og Aalborg mødte hinanden i sidste sæsons pokalfinale. Her vandt Aalborg med en enkelt scoring. Mads Kalstrup scorede fire gang i den kamp. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Aalborg Håndbold fører herrehåndboldligaen klart og er også derfor naturligvis også favoritter lørdag eftermiddag.
Annonce

HÅNDBOLD: Aalborg Håndbold har i ligaregi blot tabt tre point i de første 14 kampe i sæsonen på trods af deres deltagelse i Champions League.

Begge gange har det været store overraskelser. De tabte ude mod Mors-Thy og så blev det til et meget overraskende kryds, da de mødte Skanderborg hjemme i Gigantium i september måned. Lørdag eftermiddag vender topholdet fra Nordjylland så snuden mod Orangeriet i den sidste kamp før juleferien.

Det første opgør endte 26-26, selvom Aalborg i størstedelen af kampen var foran. Midt i anden halvleg sendte den norske fløjspiller Sebastian Barthold ellers Aalborg foran med fem scoringer, men i slutningen af kampen kom Skanderborg tilbage. Aalborgs landsholdsspiller Henrik Møllgaard fik blandt andet dømt en lidt tvivlsom angrebsfejl mod sig, og med 15 sekunder igen kunne Marcus Mørk så score det udlignende mål til 26-26 mod sit gamle hold.

Siden da har begge hold været det sted i tabellen, som man havde forventet inden sæsonen. Aalborg har været altdominerende og har også været et flagskib i Champions League, hvor de lukkede efterårets kampe af med en sejr på udebane mod Flensborg-Handewitt. Skanderborg har omvendt hele tiden nævnt, at top otte-placeringen var målet efter grundspillet. Aktuelt ligger de med 19 point og tre point ned til de hold, der ligger under stregen.

De 19 point er i øvrigt to færre, end de havde på samme tidspunkt i sidste sæson, som jo i den grad var en successæson for de grønblusede.

Kampen fløjtes i gang i Fælledhallen klokken 16.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Corona gør comeback i Østjylland: Hvor bekymrede skal vi være for det stigende smittetal?

AGF

Patrick Olsen: Vi arbejder som svin

AGF

Udvist efter 90 sekunder: - Jeg tænkte, jeg ville udvise lidt ro. Men det var ikke smart ...

Annonce